Megjelenitési probléma

Sziasztok!

Az lenne a problémám,hogy van ez az oldal (http://litkei.hu/linda/blog/?page_id=501)

Az a probléma vele ha megnézitek akkor van benne egy kód ami nem jelenik meg rendes méretben!

A hely ahonnan a kód van egy webáruház és írtam az üzemeltetőknek amire azt a választ kaptam,hogy“Az áruház “nyomorék” méretének oka, hogy az iFrame-ben valahogy nincsenek bent a méretparaméterek, a width=1024px és a height=768px. Ez - gondolom - nem szándékos. Valahogy kitörölte ezeket a weblap? Meg kellene nézetni egy informatikuspalántával, hogy miért ilyen, és visszapakolni a méreteket”a kód elvileg jó csak a megjelenéssel vannak gondok.

Itt a kód is.“<iframe src=‘http://www.boltamarson.com/MyBolta/Default.aspx?WebShopID=212

frameborder=‘0’ allowtransparency=‘true’ style=‘width:640px;height:480px;’>

Az Ön böngészője nem tudja megjeleníteni a webshopot”

Elörre is köszönöm mindenkinek!

A kod jo, csak egy

megtori az egesz iframe sort. Gondolom a wp vizualis szerkesztoje teszi ezt, probald HTML-ben beilleszteni es ugy mentsd el.

A html szerkesztőbe raktam be a kódot és akkor is isilyen. :frowning:

Oh, a HTML nezetben is megtorik… hogy a nyul ragja meg a fulet smile.gifNezd meg ezt: http://efrud.com/?v=20090414if.png

Nem a frameborder van uj sorban? Siman nyomj egy backspace-t a frameborder elott, majd egy sima space-t. (Ha egy sorban van, elvileg jonak kell lennie.)

Hát ez tök olyan mint a képen és sehogy se jó! :frowning:

Esetleg valami más?

Vagy ha csinálok egy oldalt akkor be lehet úgy rakni az oldalra mintha wp-s oldal lenne?(ez érthető mit akarok?)

Szerintem tuti a brake a ludas. Kiprobaltam, nalam siman beillesztodik. De ha igy sem jo, akkor mar nem tudom… :SIdemasolom a forras reszletet, hatha valaki tudja miert generalja oda:Code:

<iframe src='http://www.boltamarson.com/MyBolta/

...

Nah, van meg egy tippem. Ha lerovidited a linket, nem fog uj sorba ugrani magatol. Pl.:Code:Az Ön böngészője nem tudja megjeleníteni a webshopot


Kratka wrote:

Nah, van meg egy tippem. Ha lerovidited a linket, nem fog uj sorba ugrani magatol. Pl.:THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Megy rendessen!


Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!4

Üdv.

Az Árukereső partnerprogram egyik hirdetését szeretném beszúrni az oldalamba, (iframe) de nem sikerül mert semmi sem jelenik meg a helyén, csak egy keretes üres ablak. Miért csinálja ezt?