Megjelenítés

Abba kérném a segítségeteket hogy egy ingyenes oldalról letöltött wordPress zip fájlba tömörített sablont hogyan tudom megjeleníteni és szerkeszteni. Létrehoztam a saját www.i1969.comule.com oldalamat de a sablont rajta keresztűl nem tudom változtatni.Előre is köszönettel

Fel tudtad tölteni a sablont? Működik? Mert ha jól van feltelepitve a WP, és jól van felrakva rá a sablon, akkor akár a vezérlőpultból is eléred a sablon file-okat, ha szerkeszteni akarnád.Bár ez csak akkor ajánlott, ha azért minden sablon file-ról van a gépeden mentés, hogyha elfuserálsz valamit, akkor ftp-vel vissza tudjad tölteni az eredetit.Amugy a gépeden a Notepad+±szal tudod szerkeszteni, ami egy ingyenesen letölthető progi.


'varnyu' wrote on '2010-09-06:
Fel tudtad tölteni a sablont? Működik? Mert ha jól van feltelepitve a WP, és jól van felrakva rá a sablon, akkor akár a vezérlőpultból is eléred a sablon file-okat, ha szerkeszteni akarnád.

Bár ez csak akkor ajánlott, ha azért minden sablon file-ról van a gépeden mentés, hogyha elfuserálsz valamit, akkor ftp-vel vissza tudjad tölteni az eredetit.

Amugy a gépeden a Notepad++-szal tudod szerkeszteni, ami egy ingyenesen letölthető progi.Az a legnagyobb baj hogy a sablont nem engedi feltölteni a wordpress oldalam. Ezt írja ki: A feltöltött fájlt nem tudtam átmásolni /home/a9552441/public_html/wp-content/uploads/2010/09.


Az lenne a kérdésem hogy ftp keresztűl fel tudom-e tölteni a sablont?

persze, hogy fel. a sablon könyvtárát mindenestől felmásolod a themes mappába(de legközelebb, ha közvetlenül az utolsó beirásra válaszolsz, akkor ne idézz feleslegesen mindent, mert esetleg jön egy Admin és ideges lesz tőle. kiméljük meg szegény Adminokat az idegességtől :slight_smile: )

Köszönöm. Rendben