Sziasztok,
A következő hibába ütköztem:
A telepítés és bejelentkezés után a wordpress kezelőfelülete szétesik. (egyedül az update fülre kattintva lesz eredeti), bármelyik más menüpontra kattintva ismét szétesik. (remélem érthetően fogalmaztam)
Ezeket próbáld először:
- Próbáld másik böngészővel, ürítsd a cache-t.
- töltsd fel újra ftp-n a fájlokat és mindegyiket írd felül a letölthető telepítő csomagból(kivéve wp-config.php!)
Köszi, megpróbálom este és visszajelzek.
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy a wow slider plugint telepítettem, elkészítettem a slidert, de kicsibbe jelenik meg a slider az oldalon. Ez ok, mert ebben nem lehetett állítani a kép méretét, de ez után feltelepítettem a meta slider plugint, és itt már be lehetett, és be is állítottam, de a megjelenő slider ugyanakkora. Hol lehet a megjelenő slider méretét állítani? Kérlek segítsetek, mert elvesztem.
Gondolom css-be van korlátozva. Ha linket adsz, akkor tudunk feltehetően segíteni.
Üdv,
Egy olyan problémába ütköztem, h van egy oldal, és némely mobilokon nem jelennek meg a képek. Az említett oldal: http://halmiistvan.com
Aztán van egy másik oldal: http://balatonphotostudio.hu (ez csak egy teszt oldal), amit csont ugyanazzal a technikával készítettem, ezen viszont megjelennek a képek azokon a mobilokon is, amiken a fenti nem…
Tapasztalt már vki hasonlót? Egyáltalán milyen irányba indulhatok el?
Előre is köszi a választ!
—
Megjegyzés:
Írtam a Wordpress mobilon fórumba, de nem jelent meg a topicom (Mobilon nem jelennek meg a képek). Aztán gondoltam, h ide csak úgy nem lehet topicot nyitni, aztán átmentem az Általános kérdések fórumba, és ott próbáltam ugyanezt, de ott duplikáció miatt visszadobta a rendszer. Aztán kicsit megváltoztattam, de úgyse sehol semmi… Mi lehetett a baj?
Hasonló problémába ütköztem mint az első kérdező!
csak a frissítésekre kattintva jeleníti meg a menüt jól, különben szétesik az egész.
töröltem a cache-t, próbáltam más böngészőt, felülmentettem FTP-n a fileokat, mégse működik.
Ötlet?
Link?
Igaz, admin belső rész.
Kapcsolj ki minden bővítményt, a wp-content/ mappa, wp-config.php és a .htaccess fájlon kívül törölj mindent (előtte mentsd le magadhoz a teljeset!) és utána nézd meg.
Valami bővítménytől nem tud a css rendesen betölteni. Szerintem.
Full mindent törtöltem a pluginek közül. semmi.
egész oldal törlése:
Újratelepítettem a Magyar verziót, ugyanez.
Törlés, újratelepít az angol verzió. Ugyanez.
Kezdem feladni.
Kikapcsoltad vagy FTP-ről is törölted?
Csak az admin-nál tapasztalható ez a hiba?
Másik böngészővel is ezt csinálja?
Böngészőben használsz kiegészítőt?
FTP-ről töröltem.
Csak admin felületnél láttam, de mivel nem tudom rendesen kipróbálni, ezért nem tudom, hogy máshol is előjön-e vagy sem.
Firefox és IE-nél is előjön.
Böngészőben minden plug-int kikapcsoltam, és úgy is ez van.
2 dolog esélyes még.
- Egy igen ritka, valami specifikus hiba jött elő. Próbálj meg egy korábbi verziót telepíteni és úgy megnézni.
- szervernél nem lesz valami rendbe vagy az internetednél. Ellenőrizni kéne más gépéről a saját neteden át, továbbá más net-ét használva is.
Tudom nehézkes hibakeresés, de sajnos ezeken végig kell menni.
Sziasztok,
Sikerült megoldani a problémát. A szolgáltatónál kell átállítani / jelezni a hibát. Nekem átrakták egy másik tárhelyre ott megfelelően működik.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, egy pug-in frissítés óta nem jön be az oldalam!
A szolgáltatótól ezt a levelet kaptam:
Rendszergazdáinktól a következő visszajelzést kaptuk a http://gregusphoto.com/public_html/ tapasztalható hibával kapcsolatban.
„Ez a hibaüzenet:
Fatal error: Cannot redeclare rich_edit_exists() (previously declared in /srv/users/gregusmate/gregusphoto.com/www/public_html/wp-includes/general-template.php:1809) in /srv/users/gregusmate/gregusphoto.com/www/public_html/wp-includes/deprecated.php on line 3413
Ez valami wordpress hiba.”
Ilyenkor mit lehet csinálni?
Köszönöm a segítséget!
Nevezze át a wp-content/plugins mappát, törölje a wp-content/themes mappa tartalmát, töltse ide fel az egyik gyárit ( thirteen, fourteen stb.), majd lépj be az adminba, állítsd be azt alapértelmezettnek.
Avagy egyesével kezdje el törölgetni a plugins mappa almappáit, bővítményeit a rendszergazdi.
Sajnos így is egy üres oldal jön be. Az admin oldalt sem hozza be!
Ha a plugins könyvtár törölve lett, akkor ott a szolgáltató szúrt el valamit csúnyán.
Volt php frissítés náluk?
Ftp-n nevezd át a kérdéses plugin könyvtárát (pl. tegyél elé egy aláhúzás jelet), így kikapcsolja magát.