Megjelenési hiba

Sziasztok,A következő hibába ütköztem:A telepítés és bejelentkezés után a wordpress kezelőfelülete szétesik. (egyedül az update fülre kattintva lesz eredeti), bármelyik más menüpontra kattintva ismét szétesik. (remélem érthetően fogalmaztam)

Ezeket próbáld először:


  1. Próbáld másik böngészővel, ürítsd a cache-t.
  2. töltsd fel újra ftp-n a fájlokat és mindegyiket írd felül a letölthető telepítő csomagból(kivéve wp-config.php!)

Köszi, megpróbálom este és visszajelzek. :slight_smile:

Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám, hogy a wow slider plugint telepítettem, elkészítettem a slidert, de kicsibbe jelenik meg a slider az oldalon. Ez ok, mert ebben nem lehetett állítani a kép méretét, de ez után feltelepítettem a meta slider plugint, és itt már be lehetett, és be is állítottam, de a megjelenő slider ugyanakkora. Hol lehet a megjelenő slider méretét állítani? Kérlek segítsetek, mert elvesztem.

Gondolom css-be van korlátozva. Ha linket adsz, akkor tudunk feltehetően segíteni.

Üdv,Egy olyan problémába ütköztem, h van egy oldal, és némely mobilokon nem jelennek meg a képek. Az említett oldal: http://halmiistvan.comAztán van egy másik oldal: http://balatonphotostudio.hu (ez csak egy teszt oldal), amit csont ugyanazzal a technikával készítettem, ezen viszont megjelennek a képek azokon a mobilokon is, amiken a fenti nem…Tapasztalt már vki hasonlót? Egyáltalán milyen irányba indulhatok el?Előre is köszi a választ!

Megjegyzés:

Írtam a Wordpress mobilon fórumba, de nem jelent meg a topicom (Mobilon nem jelennek meg a képek). Aztán gondoltam, h ide csak úgy nem lehet topicot nyitni, aztán átmentem az Általános kérdések fórumba, és ott próbáltam ugyanezt, de ott duplikáció miatt visszadobta a rendszer. Aztán kicsit megváltoztattam, de úgyse sehol semmi… Mi lehetett a baj?

Hasonló problémába ütköztem mint az első kérdező!

csak a frissítésekre kattintva jeleníti meg a menüt jól, különben szétesik az egész.töröltem a cache-t, próbáltam más böngészőt, felülmentettem FTP-n a fileokat, mégse működik.

Ötlet?

Link?

ha adok linket, az hogy segít? nem fogod látni a menüt. vagy igen?

Itt egy kép (fejlécben link):

Igaz, admin belső rész. :slight_smile:

Kapcsolj ki minden bővítményt, a wp-content/ mappa, wp-config.php és a .htaccess fájlon kívül törölj mindent (előtte mentsd le magadhoz a teljeset!) és utána nézd meg.Valami bővítménytől nem tud a css rendesen betölteni. Szerintem.

Full mindent törtöltem a pluginek közül. semmi.

egész oldal törlése:

Újratelepítettem a Magyar verziót, ugyanez.

Törlés, újratelepít az angol verzió. Ugyanez.

Kezdem feladni.

Kikapcsoltad vagy FTP-ről is törölted?

Csak az admin-nál tapasztalható ez a hiba?

Másik böngészővel is ezt csinálja?

Böngészőben használsz kiegészítőt?

FTP-ről töröltem.

Csak admin felületnél láttam, de mivel nem tudom rendesen kipróbálni, ezért nem tudom, hogy máshol is előjön-e vagy sem.

Firefox és IE-nél is előjön.

Böngészőben minden plug-int kikapcsoltam, és úgy is ez van.

2 dolog esélyes még.


  1. Egy igen ritka, valami specifikus hiba jött elő. Próbálj meg egy korábbi verziót telepíteni és úgy megnézni.
  2. szervernél nem lesz valami rendbe vagy az internetednél. Ellenőrizni kéne más gépéről a saját neteden át, továbbá más net-ét használva is.    Tudom nehézkes hibakeresés, de sajnos ezeken végig kell menni.

Sziasztok,Sikerült megoldani a problémát. A szolgáltatónál kell átállítani / jelezni a hibát. Nekem átrakták egy másik tárhelyre ott megfelelően működik.

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, egy pug-in frissítés óta nem jön be az oldalam!A szolgáltatótól ezt a levelet kaptam:

Rendszergazdáinktól a következő visszajelzést kaptuk a http://gregusphoto.com/public_html/ tapasztalható hibával kapcsolatban.„Ez a hibaüzenet:Fatal error: Cannot redeclare rich_edit_exists() (previously declared in /srv/users/gregusmate/gregusphoto.com/www/public_html/wp-includes/general-template.php:1809) in /srv/users/gregusmate/gregusphoto.com/www/public_html/wp-includes/deprecated.php on line 3413Ez valami wordpress hiba.”Ilyenkor mit lehet csinálni?

Köszönöm a segítséget!

Nevezze át a wp-content/plugins mappát, törölje a wp-content/themes mappa tartalmát, töltse ide fel az egyik gyárit ( thirteen, fourteen stb.), majd lépj be az adminba, állítsd be azt alapértelmezettnek.Avagy egyesével kezdje el törölgetni a plugins mappa almappáit, bővítményeit a rendszergazdi.

Sajnos így is egy üres oldal jön be. Az admin oldalt sem hozza be!

Ha a plugins könyvtár törölve lett, akkor ott a szolgáltató szúrt el valamit csúnyán.

Volt php frissítés náluk?

Ftp-n nevezd át a kérdéses plugin könyvtárát (pl. tegyél elé egy aláhúzás jelet), így kikapcsolja magát.