Megjelenés a keresőben

Sziasztok, jó reggelt!

Amikor rákeresek a fórumotokra google -ben akkor az url alatt található két menü: bővítmények illetve hgrg. Érdekelne, hogy tudnám ezt én is kivitelezni. Csatoltam képet.

Köszi, helló.

Richárd.

: - )))))

Kitartó munkával, megfelelő optimalizálással és releváns tartalommal. :wink: Szerintem…:slight_smile:

Te sehogy. Ez a Google elismerése.

Sok sok bejegyzés, komoly honlap kell hozzá.

Keress rá az Authority státusz fogalmára.

De itt is kaphatsz ízelítőt:

http://wordpress-honlap.com/authority-site-mi-ez/

[off]

No ezt a 'megjelenést' sem láttam még soha :smiley:

[/off]

Az [font=helvetica, arial, sans-serif:13aeffci]Authority státusz-nál azt láttam, hogy az adott oldal aloldalait listázza a google sok mindentől függ, hogy milyen darabszámban és kiemeléssel, de itt pl. linket látok hgrg oldalára. (Ez úton is gratulálok.)[/font:13aeffci]

[font=helvetica, arial, sans-serif:13aeffci]Ez amiatt volt, mert a több ezer hozzászólás alatt ott van a saját oldalának a linkje? Ez a több ezres hozzászólás tette ilyen kiemeltté ezt az oldalt?[/font:13aeffci]

[font=helvetica, arial, sans-serif:13aeffci]Félreértések elkerülése végett: Nekem is sokat segített HGRG, nem sajnálom tőle, megérdemli az elismerést, én csak kérdezem, hogy jól gondolom?[/font:13aeffci]

[font=helvetica, arial, sans-serif:13aeffci]Ha igen, akkor a fórum aktivitás komoly erőt adhat egy-két saját oldalnak.[/font:13aeffci]

A Google kereső útjai kifürkészhetetlenek. Nézz rá pl. most, és hasonlítsd össze a képpel. Hgrg most is van (a múltkoriban mikor néztem akkor nem volt, aztán megint lett), de változott jelentősen az összeállítás.

Ha jól látom az ott a felhasználói profilom tartalma, nem pedig link az oldalamra :slight_smile:

Érdekes.

Firefox, Safari, Opera és Explorer alatt is teljesen ugyanezt a képet találtam. (Valóban a profil oldalra mutat.)

Chrome alatt viszont alig van egyezés az első 10 találat és a többi böngésző által mutatott találat között.

Nem voltál bejelentkezve chrome-ban a google fiókodba? mert akkor testreszabott keresési eredményeket kaptál…

Nem voltam sehova sem bejelentkezve, de ezt már többször észrevettem, hogy a google böngészőfüggően más eredményt ad.

Törölni kell minden előzményt, mert az is módosítja a listát (nem is kell ehhez bejelentkezve lenned). Mert a google megnézi, mik vannak az előzményben és ha valamit többször megnéztél akkor azt előrébb hozza neked. Egészen addig, míg vannak “előzményeid” és nem törlöd őket.

VAGY inkognitó módban néz meg a sorrendet (nem bejelentkezve). Szerintem akkor elvileg már nem lehetnek akkor a különbségek. Régen írtak valami olyasmit, hogy attól is függ, hogy épp melyik szerverről kéri le a listát, mert lehet, egyik böngésző másik “datacentert” használ, hát nem tudom, mi ebből az igazság. Őszintén szólva jó nagy baromság ez az egész, a seo, a google és az ő nyamvadt listája meg úgy minden, ami ezzel kapcsolatos.

Tessék a véletlen: rákerestem, mostanra Laci és Győző neve virít ott :wink:

Nem volt kis munka eltüntetni végre hgrg barátunkat a listából, és magunkat feltetetni rá - ha pedig most nézed, akkor sem ő, sem mi nem vagyunk sehol sem. :wink:

Változik a világ, és benne a Google is. Magadban bíz, aztán jöhetnek a keresőrobotok! (Uhhh! Majd elfelejtettem: a kettő közé kell néhány asztalnyi kisfröccs az adminoknak :smiley: )

:smiley: nem azért mondtam csak vicces volt, hogy valaki ilyesmiket megtalált… most pedig egy topic kapcsán kerestem és ezt találtam… gondoltam megosztom a szál folytatásaként :wink: