még mindig internet explorer 8...:(

Sziasztok!

Szokás szerint végigtúrtam már a netet, de nem találtam megoldást… (tudom, béna vagyok, és mielőtt még megkapnám, nem vagyok sem profi programozó, sem profi wp-s csak most csinálom az első wp-s oldalamat. na jó, kicsit tudok programozni…)

Nos, ie-ben szétesik, ami máshol nem. Röviden ennyi. Hiányoznak dobozok, keretek, bár a divek elvileg jók (elvileg), be van írva a csodasor () és mégis rossz a cucc. De csak ie alatt…

Tudna vki segíteni?

A link: www.tataikutyaiskola.netai.net

Köszönöm!

Üdv!

Nem kell aggódni, mindenki elkezdte valahol. :slight_smile:

Szerintem töltsd le újra az eredeti sablont innen: LINK

Mert ebben valami nagyon kemélyen el van állítgatva. Az megy IE7-8 alatt, de IE6 alatt gyárilag szar a sablon, a hack-el együtt is.

De ha rám hallgatsz a jövőben kerülöd ezeket a borzadvány sablonokat, és valami normálisab forrásból keresel. Töménytelen mennyiségű ingyenes sablon van, ami nincs teleszemetelve reklámmal, és normálisan van lekódolva.

'SneakySnail' wrote on '2010-06-09:

Üdv!

Nem kell aggódni, mindenki elkezdte valahol. :)

Szerintem töltsd le újra az eredeti sablont innen: LINK

Mert ebben valami nagyon kemélyen el van állítgatva. Az megy IE7-8 alatt, de IE6 alatt gyárilag szar a sablon, a hack-el együtt is.

De ha rám hallgatsz a jövőben kerülöd ezeket a borzadvány sablonokat, és valami normálisab forrásból keresel. Töménytelen mennyiségű ingyenes sablon van, ami nincs teleszemetelve reklámmal, és normálisan van lekódolva.

Köszönöm, de nem úgy néz ki újrarakás után sem, hogy ez működne...:(((

Tudsz javasolni helyet, ahonnan tényleg jól működőeket lehet leszedni? Mert próbáltam több helyről is, de ami megbízható ezek szerint nem könnyen megtalálható.

wordpress.org/extend/themes

'hgrg' wrote on '2010-06-09:

wordpress.org/extend/themes

ok, köszönöm, én is ezt tartom most csak megbízhatónak!

'sudisz' wrote on '2010-06-09:

Sziasztok!

Nos, ie-ben szétesik, ami máshol nem. Röviden ennyi. Hiányoznak dobozok, keretek, bár a divek elvileg jók (elvileg), be van írva a csodasor () és mégis rossz a cucc. De csak ie alatt...

Tudna vki segíteni?

A link: www.tataikutyaiskola.netai.net

Köszönöm!

Nem tudom mi a gondod ezzel, én is ezt a theme-t használom és semmi baja. :(

'Tomikaa' wrote on '2010-06-09:

Nem tudom mi a gondod ezzel, én is ezt a theme-t használom és semmi baja. :(

Ahogy nézem, már nem ugyanaz van.

A másikkal az volt agond, hogy IE-k alatt szétesett, meg tele van szemetelve reklámmal, és indokolatlanul terjengős a kódja.

Meg mondjuk azt a tök jó kis fejléc képet leszámítva ronda is, de ez már csak egyéni vélemény.. :)

Úgy látom van 3-4 plugined, ami tölt be css-t próbáld meg kikapcsolt pluginekkel megnézni az oldalt.

Ha úgy jó, akkor mehet a totózás :slight_smile:

Szia!

Én is sokat sz…tam ilyennel ie alatt.

A sablont nem ismerem, de legjobban úgy találod meg a problémát, ha megkeresed css-ben, hogy melyik div tag hova tartozik, és bekeretezed. Látni fogod, hogy a doboz mérete, vagy a margó nem jó, és nagyon pontosan be tudod állítani. Amikor kész vagy, leszeded a keretezést, és menni fog. A fejlécben keresd (header).

Az ie sajnos máskép kezeli ezeket a dobozokat mint a Firefox.

az ie mindent másképp kezel nem csak a diveket :smiley:

más neki a 2px mint a chromenak vagy operának…

'S. wrote on '2010-06-10:

Szia!

Én is sokat sz..tam ilyennel ie alatt.

A sablont nem ismerem, de legjobban úgy találod meg a problémát, ha megkeresed css-ben, hogy melyik div tag hova tartozik, és bekeretezed. Látni fogod, hogy a doboz mérete, vagy a margó nem jó, és nagyon pontosan be tudod állítani. Amikor kész vagy, leszeded a keretezést, és menni fog. A fejlécben keresd (header).

Az ie sajnos máskép kezeli ezeket a dobozokat mint a Firefox.

sajnos azóta a mystique-t használom és az is szétesik. megpróbálok mindent kikapcsolni (widget, bővítmény...), aztán ha nem megy, akkor újrateszem a wp-t... hátha már az sem az igazi és valami belekutyult...:(

'sudisz' wrote on '2010-06-10:

sajnos azóta a mystique-t használom és az is szétesik. megpróbálok mindent kikapcsolni (widget, bővítmény...), aztán ha nem megy, akkor újrateszem a wp-t... hátha már az sem az igazi és valami belekutyult...:(

saját magamnak válaszolgatok:

1. hiba: wp-forecast bővítmény szétcseszi az oldalt ie alatt

2. hiba: wp-polls úgyszintén

nézem tovább...

'sudisz' wrote on '2010-06-10:

saját magamnak válaszolgatok:

1. hiba: wp-forecast bővítmény szétcseszi az oldalt ie alatt

2. hiba: wp-polls úgyszintén

és egyelőre ennyi. ezek kikapcsolásával rendben megy az oldal ie alatt is!!! :D

sudisz: szerintem itt az a legnagyobb sikerélmény, ha az ember feltesz egy kérdést, de azért nem hagyja nyugodni a kisördög, és addig fúr-farag, amig meg nem oldja. És mindezt le is irja, egyrészt, hogy legyen nyugodtan büszke magára, másrészt, hogy mások is tanulhassanak belőle :slight_smile:

részemről egy dicséret zöld-pont :slight_smile:

+1

'varnyu' wrote on '2010-06-10:

sudisz: szerintem itt az a legnagyobb sikerélmény, ha az ember feltesz egy kérdést, de azért nem hagyja nyugodni a kisördög, és addig fúr-farag, amig meg nem oldja. És mindezt le is irja, egyrészt, hogy legyen nyugodtan büszke magára, másrészt, hogy mások is tanulhassanak belőle :)

részemről egy dicséret zöld-pont :)

köszönöm :rolleyes: , remélem másnak is sikerült segítenem, meg nekem is segítettetek, azért is köszönet!

egyébként máshol is fórumozok és általában segítőkészek az emberek. általában...

Sziasztok,

hasonló problémát jelentkezett nálam is.

Egy ismerősöm jelezte, hogy a weblapon nem jelennek meg a nextgen gallery képei.

A furcsa az, hogy én látom, explorerben és firefoxban is.

Ez miért lehet?

A sablon rossz, vagy nála van valami elrontva?

cím: www.vpi.hu

'vpi777' wrote on '2010-06-15:

Sziasztok,

hasonló problémát jelentkezett nálam is.

Egy ismerősöm jelezte, hogy a weblapon nem jelennek meg a nextgen gallery képei.

A furcsa az, hogy én látom, explorerben és firefoxban is.

Ez miért lehet?

A sablon rossz, vagy nála van valami elrontva?

cím: www.vpi.hu

nálam működik firefoxban

Chromban is tökéletes…

Adblocker böngésző bővítményekben szokott lenni egy olyan szabály ami a {akármi}-{szám}x{szám}.jpg fájlnevű képeket blokkolják, mivel a bannerek fájlneve általlában ilyen szokott lenni.

Úgy tudom az NextGen, sőt még az alap wordpress médiatár is ilyen fájlnévvel látja el a fájlokat.

Ha tényleg ez a gond, akkor azzal WP-ből semmit nem fogsz tudni kezdeni.