Még mindig cformsII

Sziasztok, teljesen új vagyok itt :slight_smile:

Na, végig olvastam minden bejegyzést, amiben szerepelt a “cformsII”.

Ezután vannak kérdéseim, azaz hol hibázom? (Miután a magyar nyelvű leírást is végigolvastam - remélem figyelmesen :slight_smile: )

Minden verzióm a legfrissebb. Csak a cformsII plugin működik, mindent mást kikapcsoltam.

1. Új űrlapot hoztam létre, hozzáadtam a “Visitor verification Q/A”-t. Beállítottam, hogy kötelező. “Update settings” után minden választó opció üres és szürke, ráadásul meg sem jelenik a tényleges űrlapon. Próbáltam a “Captcha verification (image)”-t is, az sem jelenik meg. A Global settingsben néztem a képet, látom, méretet, színt is állítottam már, akkor sem.

Beállítottam helyette egy Simple text-et, az ott van, vannak kapcsolói is, ugyanígy a fájl feltöltő box is megvan, lehet a kapcsolóit állítani és meg is jelenik az oldalon.

A Styling-nál állítottam több félét is, akkor sem jelenik meg.

A magyar nyelvűben az van, ha nem úgy néz ki, mint ahogy várom, nézzem meg a WP téma CSS-t, lehet, hogy felülírja a cfroms-ét. Na, ebben nem vagyok egyáltalán járatos :frowning: Ezt próbálom elkerülni. Egyáltalán az melyik, hol van? És hogy mi van benne … :frowning: Kénytelen leszek beleásni magam?

Most néztem a Firebug-gal, az azt mutatja, hogy nincs is benne ilyen sor!!!

2. Az adminhoz érkező levél, ha be volt kapcsolva az “Enable HTML”, akkor üres. Illetve ha az email forrását nézem, akkor ott van az, de nem látszik. Ha kikapcsolom a HTML-t, szépen megjön text-ként. Viszont ha Gmail-t állítok admin email-nek, ott rendesen megjön a HTML is. A Médiacenter-nél van tárhelyem. Írtam már nekik, de nem reagáltak.

Egyébként ilyen problémába szaladt bele syska is (http://forum.word-press.hu/topic/1017-cformsii-urlap-keszito-plugin/ #22), de ő átlépett rajta, mert másik email címmel működött.

3. A {Your Name} változó nekem nem megy. A tárgysorba írtam, meg az üzenetmezőbe is, pont így jelenik meg, mint ahogy itt leírtam, nem a tartalma. Viszont a {Form Name} az normálisan behelyettesítődik. Ezzel mi lehet?

4. http://forum.word-press.hu/topic/1321-cforms-beallitasi-problema/ (#10 és válasz #11) User-nek HTML vagy text formában megy-e a levél? Hát én sem találom, hol lehet beállítani, hogy HTML-ben menjen. Hol lehet?

Előre is köszi a válaszokat!

Látom nem népszerűek a kérdéseim :slight_smile:

Viszont a 2.-ra kaptam egy választ: valóban tárhely függő, hogy kapom-e HTML-ben az admin választ. Azaz, keressek olyan kiszolgálót - email címet, ahová megjön a HTML, ha annyira akarom.

[off] - Én egyszerűen nem tudok hozzászólni,

nem értek hozzá. :frowning: - [/off]

@okostobi: hidd el jön majd válasz… ha akad valaki akinek van hozzászólnivalója…

Köszi a biztatást :slight_smile:

Az 1.-re íme itt a válaszom: “CAPTCHA mutatása a bejelentkezett felhasználóknak is” ide pipa kell. Oszt má’ megy is :slight_smile:

Na nem egyedül vagyok ilyen okos(tobi), hanem a deliciusday fórumából, ráadásul ott is a FAQ-ból.

Valaki a 3. kérdésre a választ?

További szép napot!

A 3.: Nem vagyok meggyőzve, mert felmásoltam a cformsII magyarítását és a {Your Name} helyett most {Neved} van, ez meg megy.

Persze ez nem baj :slight_smile:

Hát, köszi, hogy eddig olvastátok :slight_smile:

Na, erre most jöttem rá :slight_smile:

Amit a “Field Label”-be írsz, az lesz a változó neve. Ha az van ott, hogy “Your Name”, akkor a {Your Name} változót használhatod. Most azt írtam, hogy “Vezetéknév”, alá meg “Keresztnév” és az admin levél tárgy sorába ment a {Vezetéknév} {Keresztnév}.

Ilyen egyszerű.

A 4. kérdésemre is válaszoljak, szerintem nem megy HTML-ként a levél, amikor másolatot küldök. Ezt nem találtam. (Eddig).

Sziasztok,

egy új weblaphoz másoltam fel a plugin-t, és ugyanazt produkálta amit korábban mások is leírtak, hogy nem küldte el a leveleket,

csak gondolkozott. Letöröltem a tárhelyről, majd a hivatalos oldalról letöltöttem a friss verziót, és azt másoltam a helyére. Aktiváltam,

minden beállítást ugyanúgy találtam, az üzeneteket most elküldi. Pontosabban csak egy üres üzenetet.

A probléma az, hogy bármilyen beállítást változtatok, nem történik semmi. Értsd ez alatt, pl. admin email címet sem tudok cserélni.

Kérdésem az volna, hogyan lehet törölni a plugin beállításait az adatbázisból, hogy tiszta lappal induljak?

NE DUPLÁZZ!!!

Elnézést, utólag vettem észre hogy előzőleg alfórumba írtam be.

Csikicsuki, hogy ne 2 szálon menjen a cForms II. története. :wink:

Kellemes Karácsonyi Ünnepet kíván a WordPress Magyarország Csapata!