Sziasztok, teljesen új vagyok itt
Na, végig olvastam minden bejegyzést, amiben szerepelt a “cformsII”.
Ezután vannak kérdéseim, azaz hol hibázom? (Miután a magyar nyelvű leírást is végigolvastam - remélem figyelmesen )
Minden verzióm a legfrissebb. Csak a cformsII plugin működik, mindent mást kikapcsoltam.
- Új űrlapot hoztam létre, hozzáadtam a “Visitor verification Q/A”-t. Beállítottam, hogy kötelező. “Update settings” után minden választó opció üres és szürke, ráadásul meg sem jelenik a tényleges űrlapon. Próbáltam a “Captcha verification (image)”-t is, az sem jelenik meg. A Global settingsben néztem a képet, látom, méretet, színt is állítottam már, akkor sem.
Beállítottam helyette egy Simple text-et, az ott van, vannak kapcsolói is, ugyanígy a fájl feltöltő box is megvan, lehet a kapcsolóit állítani és meg is jelenik az oldalon.
A Styling-nál állítottam több félét is, akkor sem jelenik meg.
A magyar nyelvűben az van, ha nem úgy néz ki, mint ahogy várom, nézzem meg a WP téma CSS-t, lehet, hogy felülírja a cfroms-ét. Na, ebben nem vagyok egyáltalán járatosEzt próbálom elkerülni. Egyáltalán az melyik, hol van? És hogy mi van benne …
Kénytelen leszek beleásni magam?
Most néztem a Firebug-gal, az azt mutatja, hogy nincs is benne ilyen sor!!!
- Az adminhoz érkező levél, ha be volt kapcsolva az “Enable HTML”, akkor üres. Illetve ha az email forrását nézem, akkor ott van az, de nem látszik. Ha kikapcsolom a HTML-t, szépen megjön text-ként. Viszont ha Gmail-t állítok admin email-nek, ott rendesen megjön a HTML is. A Médiacenter-nél van tárhelyem. Ãrtam már nekik, de nem reagáltak.
Egyébként ilyen problémába szaladt bele syska is (http://forum.word-press.hu/topic/1017-cformsii-urlap-keszito-plugin/ #22), de ő átlépett rajta, mert másik email címmel működött.
- A {Your Name} változó nekem nem megy. A tárgysorba írtam, meg az üzenetmezőbe is, pont így jelenik meg, mint ahogy itt leírtam, nem a tartalma. Viszont a {Form Name} az normálisan behelyettesítődik. Ezzel mi lehet?
-
http://forum.word-press.hu/topic/1321-cforms-beallitasi-problema/ (#10 és válasz #11) User-nek HTML vagy text formában megy-e a levél? Hát én sem találom, hol lehet beállítani, hogy HTML-ben menjen. Hol lehet?
Előre is köszi a válaszokat!