Médiatár nem jó

Üdv,

A médiatár nem működik. Csak tölt és tölt, de semmi. Képeket sem lehet feltölteni és a kiemelt kép funkció sem jó. Biztos, hogy sablon hiba, mert másik sablonnal jó, de nekem ez a sablon kell. Plugineket ki-be kapcsoltam, de nem plugin hiba. Valaki tudna segíteni?

Azt már kiderítetted, hogy a sablonnal van gond, ezt nagyon jól csináltad. Az első lépéssel megvagyunk.

Mivel a médiatár JS-el tölt be, ezért valamilyen a sablonba lévő hibás JS funkció akadályozza a médiatár betöltését.

Legegyszerűbb megoldás, ha írsz a sablon készítőjének, hogy nézze meg és javítsa a hibát. Ha fizetős sablon, akkor az árban benne van a support is. Ha pedig ingyenes sablon a https://wordpress.org/themes/ oldaláról, akkor írd le nekünk a sablon nevét, és ránézünk, hogy mi lehet a probléma.

1 kedvelés

Nyisd ki a böngésző konzolt F12 billentyűvel és ott lehet látni a JavaScript hibát.

Feltehetően a sablon vagy egy plugin okozza.

A Google Keresőben a hibára keresve meg lehet találni a megoldást, mivel nem feltételezhető, hogy csak nálad fordult elő.

1 kedvelés

A sablon támogatottsága megszűnt, mert a gyártó weboldala már nem érhető el. A böngésző konzolt nem tudom használni, nincs valami egyszerűbb megoldás? Például nyisd meg ezt a fájlt, ott írd be ezt a kódot és akkor jó lesz.

De, legegyszerűbb megoldás, ha megnyitod a hibás fájlt, és átírod a rossz kódot jóra. :smile:

Bármelyik szabadúszó WordPress fejlesztő kijavítja neked ezt a hibát maximum 30p alatt szerintem. Szüksége lesz legalább WordPress admin hozzáférésre a hibakereséshez és teszteléshez (médiatár eléréséhez szükséges jogosultsággal), és FTP hozzáférésre a javításhoz, így azokat készítsd elő neki, hogy gyorsabban haladjon a munka.

1 kedvelés