Mediacenter.hu tárhelyen CMS-sel telepített WP hibák

Következő hibákkal, jelenségekkel küzdök. Több javaslat ellenére még nem sikerült megoldani:


Kezdem egy nagyon kis "aprósággal"

"Mit lássunk?" módosítás - hiába vettem ki a checkboxból a pipákat, nem tűnt el az oldalról (Jelenleg... Történések Gyors vázlat WordPress hírek Üdvözlet!)


AVADA telepítés (themeforest-től vásároltam) sikertelen :(


A tárhely szolgáltató javaslatai:


1. "A problémát az okozza, hogy a tárhelyeken alapértelmezetten biztonsági okokból tiltva van a külső fájlelérés, emiatt nem tud a modul kapcsolódni a wordpress külső szerverhez.

php beállítások menüpontban engedélyezze azt pl. a teljes jogú PHP bekapcsolásával."

- Megcsináltam, de továbbra is fennáll a probléma


2. "Amennyiben biztos forrásból származik a bővítmény, úgy a védelmet az ügyfélkapu felületen a php beállítások menüpontban tudja kikapcsolni a feltörés elleni védelem kikapcsolása pontban."


- Megcsináltam, de továbbra is fennáll a probléma


Rendszer követelmények így néznek ki:


  • PHP verzió 5.2.4 vagy újabb. MC-nél ajánlott 5.2.17 van beállítva - mennyire játszik szerepet?

  • MySQL verzió 5.0 vagy újabb. - MC-nél úgy láttam oké 5.0.51a

Köszönök előre is minden javaslatot...

Állítsd át 5.3, 5.4 vagy 5.5-re a php-t és várj. Van amikor sokat kell várni.Van több (6-7) Mediacenteres WP-s oldal amit kezelek és ha mindent engedélyezel, akkor nem jönnek elő ilyen gondok.

Köszi :slight_smile:Átállitom a php-t.

Most összesen a tiéddel együtt 3 módosítást fogok egyidejűleg megcsinálni, VÁRNI, és próbálkozni…Ezen kívül, “ha mindent engedélyezel” alatt mit értesz?
A Mediacenter kezelőfelületén, minél több php modult engedélyezz és kapcsold ki azon részeket, amik a feltörést védik. Kissé túlságosan védenek azok. :slight_smile:

Egyelőre nem haladtam, mert a tárhelyen van már egy régi weboldal, aminek működése abszolút prioritás. A tárhely illetékese azt mondta, hogy kérdezzem meg a honlap készítőjét, hogy mennyire zavar be a PHP verzió módosítás. Még választ nem kaptam.Amint tovább tudok próbálkozni, beszámolok a fejleményekről. Köszönöm az eddigi segítséget!