Sziasztok!
Még elég új vagyok a WP témában, de valami furcsa történt az egyik próbálkozásomkor, erre szeretném, ha gombot varrnátok. Szóval Media feltöltés esetén felkínálja mind a Flash, mind a böngésző alapű feltöltési lehetőséget. A Flash-es enged több fájlt kiválasztani, de csak az elsőt tölti fel, azt viszont eredményesen. Van valakinek ötlete? Ja hogy érdekesebb legyen, egy másik aldomainben már csak a Flash-es jelenik meg, de ugyanúgy egyet tölt fel.
WP 2.8.4, Flash 10, Linux
Joc
hát, neked legalább feltölt. nekem Linux alól a flashes feltöltő HTTP hibát ad. rajta vagyok az ügyön, hogyan lehet ezt megcsinalni csak az se lenne elég ha egy nap 48 órás lenne
Nos, nekem megoldódott a problémám! Az egyik plugin (Page Flip, vagy mi a neve!) okozta. Ahogy kikapcsoltam, Média/Feltöltés menü és minden tökéletes lett.
Nálad milyen jelenség van? Hátha együtt gondolkodva könnyebb…
(Joc)
legutolsó Linuxos Flash playerel ha megprobalsz feltölteni filet HTTP errort kap. Legalábbis nálam. még nme volt időm elmélyedni nagoyn a problémán, lévén akiknek kell azok nem használnak linuxot, bár most már sürgetős lenne.
legutolsó Linuxos Flash playerel ha megprobalsz feltölteni filet HTTP errort kap. Legalábbis nálam. még nme volt időm elmélyedni nagoyn a problémán, lévén akiknek kell azok nem használnak linuxot, bár most már sürgetős lenne.
Ha bedobod a pontos üzit, talán kiokumulálunk vmit! :) Legtöbbször a chmod szokott gondot okozni, azaz a wp-content/uploads mappának nincs megfelelő jogosultsága. (777 kell neki, rekurzívan) Még egyet azért nézz meg: a Beállítások menüpont a Dashboard-on (Vezérlőpult), azon belül Egyebek. Itt mindenképpen érdemes a feltöltési mappát beállítani legalább a wp-content/uploads mappára, vagy megadhatod direkt útvonallal is, pl. /home/charlie/weboldalam.hu/public_html/wp-content/uploads. Sajnos, nem értek a Linuxhoz annyira, amennyire szeretném... De jó pap is...! :)
(Joc)
fúúú, ezzel most nagyon mellélőttél…
Joco1114!
Kedves a segíteni akarásod, de azért nézz rá a beszélgetőpartnered névtáblájára is (sőt, belenézhetsz a korábbi hozzászólásaiba is). …
Charlie másról beszélt…
Bocs, miért is?
Mert pl. ennél Charlie azért sokkal előrébb tart…
Mert pl. ennél Charlie azért sokkal előrébb tart... ;)
Ezt mondjuk lehetett volna kb. így is közölni: "Köszi, de ezen már túl vagyok... Azért rendes vagy, hogy legalább megpróbáltál segíteni.". De hát ti vagytok az öregek, az adminok, ahogy látom, más is behúzta fülét-farkát, miután sikerült egy olyat kérdeznie, ami neki még magas, nektek meg már régen volt. Lehet törölni, banolni, de ne aggódjatok, én visszavonultam.
(Joc)
Kedves Joco1114!
Azért igazságtalan ne légy!
Valóban, mondhatta volna, de nem mondta, vagy másképpen mondta…
Mi pontosan azért vagyunk, hogy teret adjunk azoknak akik többet akarnak tudni, akik nyitottak, akiknek nagy a szíve, lelke. Ezen a Fórumon nem szeretnénk utat adni a marakodásnak, a durvaságnak, a trágárságnak.
Senkit nem törölt, és nem banolt még senki azért, mert elmondta a véleményét, másképpen lát valamit, és azt tisztességesen teszi.
Lehet, hogy kissé érzékenyebb vagy ma, fáradtabb a szokásosnál, átgázolt rajtad az élet, lecseszett a főnököd, vagy beléd rúgott a kutyád, és ettől vagy morózus, sértődött…
Maradj a fenekeden, és segíts nekünk továbbra is; szeretettel várunk!
Sziasztok.
Nekem az alábbi gondom van a média feltöltéssel.
Felszerettem volna tölteni egy 30mb-os fájlt,de az irta ki hogy:
A fájlméret túl nagy. A php.ini upload_max_filesize értéke 1500K
Ezt nem lehet kikerülni,hogy csak 1,5 mb alatti anyagot tölthessek fel? :(((
sehogy, ezt a szolgáltató állítja be. esetleg elárulhatnád, hogy milyen blog ez, hol van, meg ilyesmik, gondolatolvasással nem sikerült megállapítani.
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy atw.hu van az oldalom és nem tudok képket feltölteni. Miért lehet ez?
Webhosting topicba nézz már bele!
ATW sem WP barát hely…
Sziasztok! Én is kezdő vagyok, most telepítettem fel a programot, és a képfeltöltéssel van gondom. Nem jelenik meg a feltöltött kép, pedig a feltöltést elvégzi a WordPress. Csak egy kis ikon van (fehér, piros x-el)… Próbáltam kisebb-nagyobb képet is, de nem találja-jeleníti meg… Mi lehet a baj?
Nézd meg,hogy a beállítások->Egyebeknél a “Feltöltött elemek tárolása ebben a könyvtárban” résznél a wp-content/uploads van-e beírva…ha nem,írd át erre…van, amikor csak a wp-content van bent, pedig közben az uploads-ba tölti.
Köszönöm a segítséget, szuper, működik!