Média betöltés

Sziasztok, ha valaki tud segítsen!

Ha nagy baromságot írok, akkor bocs, én csak a tartalmat töltöm fel a honlapra, egy hozzáértő barátom segítségével, de erre a dologra nem tudja a megoldást. 3.3.1-es Wp verzió, Elegant Themes 13floor 1.0 sablon. Eddig simán tudtam pdf tartalmat feltölteni az oldalakra úgy, hogy az meg is jelent alatta a nevével aláhúzva a következő módon: oldal szerkesztése - a kívánt helyre kattintottam - az ikonok felett a “Feltöltés/Beillesztés” - média fájl hozzáadása saját gépről - majd bejegyzésbe illesztés , Egy ideje azonban nem sikerül, csak a fájl neve jelenik meg aláhúzva(ha rákattintok megjelenik a tartalom), a tartalom nem.

Valakinek van valami ötlete?

Üdvözlök mindenkit!

Saját készitésü videot szeretnék az oldalamra tenni vagy is fel is raktam de csak a zenét játsza le a videoban lévö képet nem Win movie maker-rel készitettem és mp4 ben van feltöltve.A videoba egy db képfájl van beillesztve elejétöl a végélg, saját gépen rendesen lejátsza

A beállitásnál a médialejátszo beágyazása van beállitva.

Mi lehet a bibi ?

Ele is köszi!

Fájl típusa: MP4 (video/quicktime)

Fájlméret: 6 MB

Hossz: 1:42

Audió formátum: mp4

Audió codek: ISO/IEC 14496-3 AAC

Méretek: 320 × 240

Miért nem töltöd fel youtube-ra és illeszted be onnan? Egyszerűbb és biztosabb.

Mert ha beillesztem akkor a video végén megjelennek a többi videók és a látogatok átmehetnek a youtube-ra

Azt akarom hogy csak az én oldalamon lássák és maradjanak is ott

A Youtube-on találtam egy videot ami bemutatta a Proplayert, abban be lehet állitani hogy a video végén ne jelenjenek meg más videok, de sehol nem találom azt a bővitményt. Valami ötlet?

Van olyan Youtube videó beillesztő, amivel ez kikapcsolható.

Szerintem próbálkozz többféle lejátszós bővítménnyel. Őszintén szólva, ilyeneket nem nagyon próbálgattam, a Youtube könnyedsége miatt. :slight_smile:

Közbe megtaláltam a youtube beágyazás szerkesztőt

Köszi a választ