Köszíííí, rajta vagyok az ügyön
Hosszas szenvedés és várás után véééééégreee nekem is beüzemelt a Blogom, mely immáron természetesen WP motort használ!
Hosszú időmbe (és sok pénzembe:) került a megfelelő tárhely megtalállása, valamint a Domain névre is várnom kelett egy “keveset” - de megérte! Azt hiszem kezd egyre jobb lenni a látogatottságom. Remélem ez a későbiekben is csak javul majd
Ha gondoljátok akkor vesetek rám egy pillantást
Ãme az én blogom:
http://www.mebarak.hu
én nem szeretni "home " gomb tennék linket header.jpgre az index.php-ra
én adni igazat homokhat.
blog első látásra lenni uszoda reklám.
Lol Szeretem a kéket naaa
És nemtom, hogy kell “nem gombot” csinálni Vagy arra gondoltatok, hogy a home felítat helyen index legyen?
Arra gondolt, hogy a kép, magyarán a fejléc legyen maga a “gomb”, a home-ot pedig szedd le.
Nekem bejön TEtszik!
Köszíííí Végre valakinek tetszik! Hm…megpróbálom leszedni a gombot, de megmondom őszíntén nem találltam a forr.kodba De rajta vagyok az ügyön! köszí!!
Szóval mint ígértem:
A home gomb lecserélése jó ötlet. Am a dizájn tetszik, én is szeretem a kéket, bár szerintem a csíkozás alsú/felső végén talán lehetne egy kicsit finomítani, bár így sem rossz. Ami tényleg zavar egy kicsit, az az, hogy kicsit a tartalom területe, a két oldalsó sáv szerintem szükségtelenül széles. Még apróságok, amit _szerintem: csiszolhatóak: kicsit nagyobb fejlécek a jobb sávban, talán vmi tükröződés nélküli gomb felül, kicsit nagyobb, szellősebb naptárcímke bal oldalt.
Összeségében nagyon tetszik az oldal, gratula.
Dani
Köszí, ezeket figyelembe fogom venni, mert a napokban picit csinosítok még rajta
Úgy látom én ott ragadtam, és figyelemmel fogom kísérni…
Remélem jó szándékúnak érezted a “kritikát”, mert annak szántam
Dani
tetszetős lett! elismerésem!
Persze! Semmi gond! És köszönöm nektek, hogy nem vagytok elfogultak
Próbálok javítani a hibákon ígérem
b3nc3: Köszönöm Neked is!