Megoldható, csak megfelelő kódismeret kell hozzá, idő és elszántság.
értem. köszönöm.
Esetleg arra tudnál még válaszolni, hogy a jobb felső sarokba a kosár az legördülne mikor felé viszem az egeret.
Ezt valahogy betudom kapcsolni vagy egy fájl hiányzik a szerverről, mert erre sehogy se tudok rájönni…
Valami script csinálja gondolom, de azokhoz nem értek.
Nem kivitelezhetetlen; kell csinálnod egy ie_style.css fájlt, és ha érzékeli, hogy IE-vel nézik, akkor ezt a .css-t adja be. Csak elég pöszmörgős meló.
és igen a kosár is kész lett! nem tökéletes de működik.
egy olyan kérdésem volna, még, hogy a mingle fórumot, hogy tudom bekapcsolni az oldalon? Az adminba bevannak állítgatva már a paraméterek…de nem tudom, hogy hol tudom bekapcsolni.
Kérlek írjátok meg.
Köszönöm.
Elméletileg csak ki kell választanod egy erre létrehozott wordpress oldalt, amihez hozzákapcsolja a rendszer a fórumot. Ezt a fórum beállítások WP integráció menüpontjában találod meg.
köszönöm a segítséget.
De ha nekem nincs ilyen menüpontom, hogy WP integráció ?
Úgy kellene csinálnom, hogy a menüsorba létrehozok egy button-t amiket fórum a neve és ahhoz kapcsolni a fórumot gondolom. de nem tudom, milyen úton érem el a fórumot…
Itt egy video tutorial a beállításról, hátha segít:
Mingle Forum Setup
Egyébként lehet, hogy nekem még valami régebbi verzió volt, mert ott még nem így ment teljesen.
köszönöm tökéletesen működik. Viszont még az ie_style.css kapcsolatban szeretnék kérdezni bővebben, hogy ez hogy működik, hova kell tennem és bekell-e külön állítani valahol hogy érzékelje. kérem a segítségeteket ezzel kapcsolatban.
Köszönöm.
Kérem segítsetek! Nagyon fontos lenne!
akkor tud valaki segíteni a css problémámon?