Üdv!
Az az én nagy problémám, hogy nem merek nekikezdeni az upgrade-nek, pedig nagyon szeretném az új verziót használni. 1.2.2-ben (Angol) kezdtem írni a blogom és mostanra rengeteg anyag van benne, nem szeretném tönkrevágni.
Nagyon hálás lennék egy jó guide-ért, amiben le van írva lépésről lépésre minden.
Segítségeteket előre is köszönöm.
ne is! először 1.5re kell frissítened, majd onnan lehet 2.1re! Amint lesz időm, lefordítom. Bár ha értesz angulol, akkor a WordPress.org on megtalálod a leírást.
Azt nagyon megköszönném!
Ezt a két leírást találtam de nem tűnik egyszerűnek:
http://codex.wordpress.org/Upgrade_1.2_to_1.5
http://www.tamba2.org.uk/wordpress/upgrade/
Már félig megvagyok. Hamarosan publikáljuk, kérek még egy kis időt! Köszi
Szia!
Érdeklődöm, hogy mizujs? Sikerült elkészíteni? Mikorra várhatom a leírást?
Félig már megvan a fordítás mint írtam, csak nagyon el vagyok havazva… A héten meglesz, ígérem. 
Rendben, és előre is köszönöm!
Közben lehet egy láma kérdésem? :)
Egy másik tárhelyre feltettem a 2.1 Magyar verziót, hogy teszteljem milyen lesz majd a szép blogom ha új motort kap. Tökéletesen működik, nagyon szuper. Készítettem saját oldalakat benne, melyekből linket tesz a jobb oldali menübe, az "Oldalak" címszó alá. Ilyen rólam, szolgáltatások, stb.-re gondolok. A kérdésem az, hogy ti hogy csináltátok, hogy ezek a fejlécben menüpontok lettek és nem linkek a jobb oldalon felsorolva egymás alatt? Ez template kérdése vagy meg tudom csinálni bármelyik template-ben? Ha template akkor tudnál nekem ilyet ajánlani?
Bocsánat ha túl butát kérdeztem! :)
Még egy kérdésem lenne és bocsánat, hogy itt teszem fel, de itt legalább tudom, hogy szakember válaszol! 
A Wordpressben nincs lehetőség kép feltöltésére és beszúrására a postba? Csak úgy, hogy méretezve feltöltöm FTP-n és beszúrom a kép linkjét? Nincs esetleg megoldás arra, hogy kitallózzam a gépemről a JPG-t és azt ő szépen méretezze és beillessze a postba?
De, ezt alapból tudja. Amikor írod a bejegyzést, akkor a textarea alatt látsz egy File feltöltés szekciót. Azzal kezdeményezve a feltöltést, a wp, ha engedélyezett a szerveren valamilyen képmanipuláló szoftver, akkor elkészíti a kisképeket is hozzá, majd behúzhatod a bejegyzésbe és elkészíti neked hozzá a linket is. Szerk.: Szokolai Csaba
Nem kérdeztél butát. Ez template kód, de bárkinek elérhető, egyelőre még csak a codexen található, de hamarosan mi is elkészítjük a mindenre kiterjedő dokumentációt, de hatalmas nagy anyagot kell fordítani, lektorálni ezért lassan haladunk.
A blogomon a header.php-ben ez a kód szerepel:
[*]
Navigáció » <a href="/">Fõoldal
ezenkívül a CSS ide vonatkozó része(bár ez nálad nem annyira érdekes):
float:left;
font-size: 10px;
text-transform:uppercase;
}
#menu ul {
}
#menu li {
display:inline;
padding: 0 0 0 5px;
}
Ez szépen listázza az oldalakat.
Nagyon köszönöm, sokat segítettél!!!
Igazán nincs mit. Szerk.: Szokolai Csaba
Még egy bekezdés hátra van, köszi a türelmet! 
Szuper!
Már nagyon várom, közben tesztelgetem a 2.1-et, nagyon buli…
Jelentem, kész vagyok a fordítással, átnézik a srácok és publikáljuk.
Csabi
SZUPERRR!!! Hálásan köszönöm!!!