Másik oldal beágyazása

hali. van egy honlapom és szeretnék az egyik menüpontjára egy vendégkönyvet, akkor azt hogyan tudnám beágyazni? elmondom érthetőbben: csináltam egy ingyenes vendégkönyvet, de azt csak linkeléssel érik el. azt szeretném, hogy ez az oldal ott nyiljon meg a honlapomon belül. hogyan tudnám beágyazni?

Csinálj neki egy külön oldal-sablont (a mikéntjét itt, a Fórumon megtalálod), és abba illeszd be.Bár, vendégkönyvhöz vannak WordPress bővítmények is, de az is egy remek megoldás, ha csinálsz egy hozzászólások oldalt.

Én azt hiszem értem…, szerintem ilyesmit szeretne: http://www.hitetlen.com/smart-vendegkonyv.htmlEzt illeszd be az: Oldal szerkesztése > HTML gomb megnyomása utánhttp://ide-kell-a-vendegkonyv-URL-cime.htmlDe skarc, tényleg jobban jársz ha Győzőre hallgatsz, és keresel egy WP vendégkönyv plugint.

azt kerestem amit hitetlen írt. köszönöm.

de győző ötlete se rossz :slight_smile:

köszi mégegyszer a segítséget és tanácsokat.

na üdv újra. worpressen vizuálisból HTML-re váltottam, majd beillesztettem ezt a kódot amit adtál: http://users2.smartgb.com/g/g.php?a=s&i=g25-53344-eblelmentettem és ezt írja ki:ErrorThere is no such guestbook account.You can get your full account information sent to your email here.{aztán itt egy csomó enter}mi lehet a baj?

Mintha nem az lenne, amit hitetlen javasolt. Ellenőrizzed háromszor is a kódot! :wink:

Ezt a kódot adta hitetlen:

http://ide-kell-a-vendegkonyv-URL-cime.htmlÉn pedig ezt írtam be:http://users2.smartgb.com/g/g.php?a=s&i=g25-53344-eblMost oda írtam az url végére a .html-t is, de ugyanazt csinálja.

skarc.Itt nincs semmiféle vendégkönyv: http://users2.smartgb.com/g/g.php?a=s&i=g25-53344-ebl

Ha esetleg ott be vagy adminként jelentkezve, jelentkezz ki, majd keresd meg a vendégkönyvet, és annak URL-címét másold ki/be.