Mailpress nem működik egy konkrét probléma miatt form action = ''

Szervusztok!

Telepítettem a mailpress legfrissebb verzióját. De a rendszer használhatatlan. A következőket tapasztaltam!

A feliratkozó form a sidebarban nem működik . Firebuggal ellenőrizve azt tapasztalni, hogy a form-ban az action üres

action=’’ így a Küldés gomb lenyomása esetén nem indulel a feliratkozási folyamat.

A test esetén a vezérlőpult [save&test] gomb lenyomása után sem indul el a folyamat vagyis a FAILED eredmányt kapom.

Mielőtt még valaki nagyon aberráltnak néznéa felvetésem , a következő link konkrétan , bemutatja a problémát:

http://wordpress.org/support/topic/plugin-newsletter-sign-up-working-with-mailpress

De a megoldás nincs!

Ha valaki tudná miért van ez , és persze a megoldást azt előre is köszönöm.

Kézmüves

TwentyTen sablonnal próbáltad?

<form class=“mp-form” method=“post” action="">

Sajnos a megjelenő html kód nem tartalamaz action-t az említett sabblonnál sem a feliratkozó widgetben

és ugyan így amikor a vezérlőpulton a tesztet szeretném indítani

Egyébként kösz<form class="mp-form" method="post" action="">

Sajnos a megjelenő html kód nem tartalamaz action-t az említett sabblonnál sem a feliratkozó widgetben

és ugyan így amikor a vezérlőpulton a tesztet szeretném indítani

Egyébként kösz

Melyik wp verzióval használod? És a szerver php-verziója?

PHP Version 5.3.3-7 + squeeze8

Version 3.3.2

A szerveren van egy phpmailer ami rendes működik! A mail() fügvény is.

Köszönöm Győző, hogy foglalkozol a kérdéssel!

Üdvözlettel: Kézműves

Na igen én nem töltök itt sok időt és nem figyelem a fórum működését, de talán ha ennyire zavarja az admint akkor nem kellene automatikusan hozni a válaszra kattintva a válaszolandó szöveget.

Minden más zavarótényező kikapcsoása érdekében telepítettem az alapokat , de a jelenség ugyan az!

Az alap wordpress 3.3.2 és a mailpress 5.2.1 alap a http://szerver.tk honlapon található teszt céljából

Azt az “actiont” amit be kellene vésni… Annak a file-ját a plugins/mailpress könyvtárban keresed? Azon belül gondolom valami “widget” megnevezéssel lesz.

Quote:

Hi Jonathan,

Sorry, this slipped past my attention. Did you get it working yet? These are the values you'll need:

Form action: http://yourwebsite.com/ (important, don't leave it empty).

Email identifier: email

Additional data (name : value)

action : add_user_fo

id : _MP_mailpress-3

MailPress_submit : Subscribe

Hope that helps!

Köszi!

A helyzet az , hogy ennek a pluginnak a javítgatásást , és az egész mailpress buharászására idő , nincs , tettem már ilyeneket , nem éri meg!

Aki irja annak 5 perc. Más is tépte már a haját a mailpress miatt , én a maradékot nem fogom, van más plugin ami működik, egyenlőre jó lesz.

De ha egyszer valaki rájön nyilván mindenkinek segítség lenne.

'kézműves' wrote:

Na igen én nem töltök itt sok időt és nem figyelem a fórum működését..

Nem akarlak megbántani, mert semmi okom rá. Minden Fórumhoz tartozik egy szabályzat. Nálunk is van ilyen.

Nem az admin kénye-kedve, hanem egyrészt a szabályzat, másrészt a józan ész: ha tele van idézgetésekkel, akkor elég zavaró lehet az egyébként is bajban lévő kezdőnek kikeresni a lényeget.

Ahogy felugrik az idézés lehetősége, ugyanúgy el is lehet kerülni: egy kijelöl egy DEL és már mehet is a szöveg. Máshol sem használsz mindent csak azért, mert van rá lehetőség, nem? :)

Mint láttad lésőbbiekben már nem idéztem!

Mint láttad, a későbbiekben nem is morgolódtam… :slight_smile: :slight_smile: