Szervusztok!
Telepítettem a mailpress legfrissebb verzióját. De a rendszer használhatatlan. A következőket tapasztaltam!
A feliratkozó form a sidebarban nem működik . Firebuggal ellenőrizve azt tapasztalni, hogy a form-ban az action üres
action=’’ így a Küldés gomb lenyomása esetén nem indulel a feliratkozási folyamat.
A test esetén a vezérlőpult [save&test] gomb lenyomása után sem indul el a folyamat vagyis a FAILED eredmányt kapom.
Mielőtt még valaki nagyon aberráltnak néznéa felvetésem , a következő link konkrétan , bemutatja a problémát:
http://wordpress.org/support/topic/plugin-newsletter-sign-up-working-with-mailpress
De a megoldás nincs!
Ha valaki tudná miért van ez , és persze a megoldást azt előre is köszönöm.
Kézmüves
TwentyTen sablonnal próbáltad?
<form class=“mp-form” method=“post” action="">
Sajnos a megjelenő html kód nem tartalamaz action-t az említett sabblonnál sem a feliratkozó widgetben
és ugyan így amikor a vezérlőpulton a tesztet szeretném indítani
Egyébként kösz
<form class="mp-form" method="post" action="">
Sajnos a megjelenő html kód nem tartalamaz action-t az említett sabblonnál sem a feliratkozó widgetben
és ugyan így amikor a vezérlőpulton a tesztet szeretném indítani
Egyébként kösz
Melyik wp verzióval használod? És a szerver php-verziója?
PHP Version 5.3.3-7 + squeeze8
Version 3.3.2
A szerveren van egy phpmailer ami rendes működik! A mail() fügvény is.
Köszönöm Győző, hogy foglalkozol a kérdéssel!
Üdvözlettel: Kézműves
Na igen én nem töltök itt sok időt és nem figyelem a fórum működését, de talán ha ennyire zavarja az admint akkor nem kellene automatikusan hozni a válaszra kattintva a válaszolandó szöveget.
Minden más zavarótényező kikapcsoása érdekében telepítettem az alapokat , de a jelenség ugyan az!
Az alap wordpress 3.3.2 és a mailpress 5.2.1 alap a http://szerver.tk honlapon található teszt céljából
Azt az “actiont” amit be kellene vésni… Annak a file-ját a plugins/mailpress könyvtárban keresed? Azon belül gondolom valami “widget” megnevezéssel lesz.
Hi Jonathan,
Sorry, this slipped past my attention. Did you get it working yet? These are the values you'll need:
Form action: http://yourwebsite.com/ (important, don't leave it empty).
Email identifier: email
Additional data (name : value)
action : add_user_fo
id : _MP_mailpress-3
MailPress_submit : Subscribe
Hope that helps!
Köszi!
A helyzet az , hogy ennek a pluginnak a javítgatásást , és az egész mailpress buharászására idő , nincs , tettem már ilyeneket , nem éri meg!
Aki irja annak 5 perc. Más is tépte már a haját a mailpress miatt , én a maradékot nem fogom, van más plugin ami működik, egyenlőre jó lesz.
De ha egyszer valaki rájön nyilván mindenkinek segítség lenne.
Na igen én nem töltök itt sok időt és nem figyelem a fórum működését..
Nem akarlak megbántani, mert semmi okom rá. Minden Fórumhoz tartozik egy szabályzat. Nálunk is van ilyen.
Nem az admin kénye-kedve, hanem egyrészt a szabályzat, másrészt a józan ész: ha tele van idézgetésekkel, akkor elég zavaró lehet az egyébként is bajban lévő kezdőnek kikeresni a lényeget.
Ahogy felugrik az idézés lehetősége, ugyanúgy el is lehet kerülni: egy kijelöl egy DEL és már mehet is a szöveg. Máshol sem használsz mindent csak azért, mert van rá lehetőség, nem? :)
Mint láttad lésőbbiekben már nem idéztem!
Mint láttad, a későbbiekben nem is morgolódtam…