MP 5.0.1
WP. 3.1.3
Theme: RikkuSan
Szűz install
Problémás szolgáltató (első találkozásom velük, és hajam égnek áll…)
A Mailpress adminfelülete üres marad - mindenütt (beállítás, kiegészítők, hírlevél admin).
Többször feltöltve - így a hibás/hiányos feltöltést kizárnám.
Kínomban kipróbáltam azt is, hogy saját tárhelyemre feldobtam ugyanezt a honlapot, és onnan az sql adatokat átemeltem.
A szolgáltatónál a htaccesst kézzel kellett létrehoznom, a MP bekapcsolásához a tmp könyvtár jogosultságát kézzel kellett beállítanom. Plugin install csak ftp-n megy - fájlmásolás nem sikerül… üzenettel elszáll. Normál install ftp adatokat kér (erre megtaláltam a fórumon a megoldást - csak az MP üres adminfelületek a gond).
Saját szolgáltatómnál nézett jogosultságbeállításokkal egyezik minden fájl jogosultsága, az átállított tmp könyvtár kivételével.
Security scan szerint minden jó.
Mi lehet a hiba?
'Andrea' wrote on '2011-06-11:
Szűz install
Problémás szolgáltató (...)
Saját szolgáltatómnál nézett jogosultságbeállításokkal egyezik minden fájl jogosultsága, az átállított tmp könyvtár kivételével.
Security scan szerint minden jó.
Mi lehet a hiba?
A válasz egyszerű: Echelon. Velem is csinálták. A dupla-byte módszert ismered? Feltöltesz 100-at, betelik 200. Csak ők lehettek, más erre nem képes. A gyanús az egészben az, hogy ezeket a kérdéseket szó nélkül hagyják. Én is így jártam aug. 19-én. Üdv.
Lehet…
Végülis megoldottam, a Satollo féle mail plugin normálisan működött azon a tárhelyen is. (De ezen kívül semmi, bármit próbáltam.)