mail() hiba IIS webszerveren

Windows 2012 és IIS szerverre költöztetve a wordpress oldalt azzal a hibával szembesültem, hogy a korábbi szerveren jól működő CONTACT FORM 7 bővítmény hibát dob és tesrmészetesen nem küldi a leveleket.

A hibaleírás szerint a php.ini fájlban a mail() függvény beállításaival van a gond.Egészen biztosan NEM a Contact Form vagy annak a beállítása okozza a gondot, mert pl. az oldalra bejelentkezéskor a jelszóemlékeztető sem működik. A hiba hasonló.Van köztetek olyan, aki otthon van az IIS-ben és tudja mi az, ami ilyen esetekben nincs beállítva a szerveren?

SMTP Service fut és be van konfigurálva? Mi a pontos hibaüzenet?

SMTP service fut a háttérben.A hiba amit visszakapok:“Az emailt nem tudtam elküldeni.Lehetséges ok: a tárhelyszolgáltató letiltotta a mail() függvény használatát.PHP Warning: Header may not contain more than a single header, new line detected. in D:webweboldalwp-login.php on line 431”

A php.ini-ben az SMTP, smtp_port, sendmail_from megfelelően be van állítva?

Igazából ez van beállítva a PHP.ini-ben (IIS 8 alatt):[mail function]; For Win32 only.SMTP = localhostsmtp_port = 25

; For Win32 only.; http://php.net/sendmail-fromsendmail_from = ***…itt van az e-mail címem…***

; For Unix only. You may supply arguments as well (default: “sendmail -t -i”).; http://php.net/sendmail-path;sendmail_path =


Ellenőrizd le, hogy a beállítások megfelelőek:http://www.iis.net/learn/application-frameworks/install-and-configure-php-on-iis/configure-smtp-e-mail-in-iis-7-and-above