Korábban, ilyen-olyan forrásból elkészült a wordpress.com 16%-ának a fordítása, ám ez vajmí kevés ahhoz, hogy az oldal tényleg magyarul beszéljen. Ãgy az elmúlt héten nagy energiát fordítottunk arra, hogy ezt előmozdítsuk. Ãgy most 52%-on áll a magyar fordítás, ami még mindig kevés, de figyelmbe véve, hogy kis híjján 10.000 sorról beszélünk, nem kis erőfeszítés volt.
Aki szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy teljesen magyar legyen a WordPress.com is, az itt megteheti:
http://translate.wordpress.com/projects/wpcom/hu/default
(Természetesen a fordítások nem kerülnek ki azonnal, hanem előzetes moderáció van, amit mi végzünk)
Mert jelenleg a Mandriva hivatalos oldalát dokumentációját fordítom.Elég hasznos projektnek tartom ezt is:D De ahogy nézem webes fordítóval megy a fordítás. 
[OFF]Mandrivát, még Mandrake korában használtam valahogy a 7.0 verzió környékén. Imádtam[/OFF]
Ez mind szép és jó
De kicsit olyan magyartalanul hangzik, hogy magyarodik a wp. Nem inkább magyarosodik?
Igen Robertooo, csakhogy édes anyanyelvünk olyan csodálatos, hogy megengedi a játékos kifacsarását is a szavaknak, mondatoknak.
Esetünkben egy játékos, örömteli és büszkeséget magában hordozó címadással találkozhatunk, amely mindenben követi a jó címadás szabályát, mégis belevisz egy kis csibészes, játékos egyediséget.
A címadás azt is mutatja, hogy a WordPress nem favágás, hanem komoly játék. 
+1 Győzőnek. 
Nem azért írtam, hanem azért, mert komolyan így gondolom.
+1??? Csaaaak???

[off]Van amikor az ember szeretné mindenki tudtára adni hogy ő hűdenagyon egyetért. És mivel a + - rendszer hátránya az, hogy nem tudod megnézni ki “lájkolta” az adott hozzászólást kifejlődött az a szokás (no jó ez valójában a + - rendszert nagyon sokkal megelőző szokás…), hogy a tetszést +1 mint +1ember akinek tetszik vagy nem is tudom… -al jelölték… gondolom ilyesmit akarj jelenteni…[/off]
Nagyon szépen köszönjük! 
Más se tartsa vissza magát!

Ez mind szép és jó :) De kicsit olyan magyartalanul hangzik, hogy magyarodik a wp. Nem inkább magyarosodik?
Egyébként ezzel akartam jelezni, hogy messze még a vége. Ha 90% körül leszünk, akkor már magyaros lesz, addig csak magyarodik :)
Épp az előbb segítettem kicsit benne. A blogbejegyzésre is írtam.
nekem meg az emailemre azt írja hogy már használatban van… ha meg emlékeztetőt küldök jelszóhoz, akkor meg nincs ilen email cím
az hogy lehet?
smét fordítgatós kedvem volt, így beküldtem 20-30 részt. tudom em sok, de sok kicsi nagyra megy.