magyar WP vs. Passion Blue Theme

sziasztokmost raktam fel egy zsír új magyar WP-t a fent említett témával (http://www.dailyblogtips.com/demos/index.php?wptheme=PassionDuo+Blue). az eredmény viszont elég furcsa, egy következő szövegű üzenet jelenik meg a fejléc után/alatt közvetlenül:

Quote:

* Project-Id-Version: Translate WordPress to Hungarian Report-Msgid-Bugs-To: wp-polyglots@lists.automattic.com POT-Creation-Date: 2008-12-11 00:56 0000 PO-Revision-Date: Last-Translator: DjZoNe Language-Team: Hungarian Translation Team MIME-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Poedit-Language: Hungarian X-Poedit-Country: HUNGARY X-Poedit-KeywordsList: __;_e X-Poedit-Basepath: angry.gif!SVNwordpresstrunk Plural-Forms: nplurals=2; plural=(n!=1); X-Poedit-Bookmarks: -1,878,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1,-1 X-Poedit-SourceCharset: utf-8 X-Poedit-SearchPath-0: .
ez mitől van? screenshot

köszönöm előre is a segítséget!

üdv

Szigorúan véve nem erre a kérdésre megoldás amit írok, de kapcsolódik a témához, és talán segít. Előre adom, nem értek a php-hez, a html-t is csak ugatom, szóval nem leszek szakszerű…

Ugyanígy jártam én is, feltoltam egy Wp-t, fizetős tárhely, több éve használjuk, meg vagyunk vele elégedve, a WP is hiba nélkül futott, aztán feltettem a Wasteland témát. Amikor a “Kategóriák” bármelyikére kattintottam, pontosan a fenti üzenetet jelenítette meg, utána dátum, és a bejegyzés. Nem részletezem mit kínlódtam a pusztakezes borotválkozástól a hajtépésig, leszedtem az összes plugint, kikapcsoltam mindent, stb., aztán mikor nem segített semmi, felraktam a WP default témát. Azzal hiba nélkül ment minden.

Rájöttem, hogy a fenti szöveg a honosításban van, és valamiért a sablon behívja, aztán mivel nem tud vele mit kezdeni, kilistázza a képernyőre. Innen már egyszerűbb dolgom volt.

A sablon archive.php fájl 16. sorában találtam egy ilyen bejegyzést:

Mondom, nem értek hozzá, nem tudom mit jelent - illetve annyit igen, hogy szöveget kell megjelentetnie, de semmi többet -, de pont azon a helyen volt, ahol a zavaró szöveg megjelenik, gondoltam ezen alakítgatok kicsit, majdcsak lesz valami. Megváltoztattam így:

Láss csodát, a kategóriák rendesen megjelennek, eltűnt a zavaró szöveg. Szóval a sablon és a honosítás nem fért össze, abból adódott a hiba.

És most pakolhatok vissza mindent a galériától kezdve a beléptetőig… :mad: :smiley:

Köszönjük Cornelius a beszámolót! :slight_smile:Jó lenne, ha mások is adnának visszajelzést arról, hogy amikor ők is találkoztak hasonló hibával (sablonnal), akkor sikerült-e így orvosolni?

Cornelius, köszönöm szépen!

A headerbe van a hiba.Az eredeti menü felsorolás kódja:[]<a href="" title="" id=“home”>HomeA wp_list_pages -t kicseréltem egy egyszerű alapra:

[
]<a href="" title="" id=“home”>Homeés működik.

Mostmár csak meg kell nézni, hogy mit bonyolítottak az eredetiben.