magyar wordpress töltöttem le, de mégis angol minden

Én most szeretném beindítani a blogom, de hiába töltöm le a magyar verziót a word-press.hu-n és telepítem fel a leírások szerint akkor is angol lesz. Mit tudok tenni a defaultos cuccot megnéztem jó és a hu_HU.po meg ezek is… És még egy kérdésem lenne megnyitok egy új posztot és elkezdek gépelni de nem látom mit gépelek ez miért van? (nem azért mert nagyon amatőr vagyok használtam már wordpress-t) Köszönöm előre is a segítséget. :))

Az admin felületed angol, vagy az oldalon lévő szöveged?A wp-config.php -ban be van-e állítva, hogy magyar legyen a nyelv?


'DjZoNe' wrote on '2011-10-04:
Az admin felületed angol, vagy az oldalon lévő szöveged?

A wp-config.php -ban be van-e állítva, hogy magyar legyen a nyelv?

Igen be van minden jól állítva. A tárhelyem okhost.eu-s lehet ez a baj?

Nem, a tárhelynek ehhez - kivételesen - nem sok köze van. Olvasd el ezt: http://www.wordpress2you.com/2011/03/hogyan-beszel-magyarul-a-wordpress/

sziasztok,Nekem is a nyelvi fájlokkal vannak gondjaim. Mindent elolvastam, ami erre vonatkozik, de sajnos a hiba megmaradt. Nekem az admin oldal és a sablonom is angol, annak ellenére, hogy azóta már más van, tehát az nem lehet a gond, hogy a sablon esetleg angol.

Lényegében egy pár frissítés után fogta magát és átállt angolra.Tudnátok nekem segíteni? Köszönöm szépen.

Azért ajánlom, olvasd el azt a cikket, amit a hozzászólásod előtt ajánlottam. Nagyon ritkán fordul elő, hogy a gép gondol egyet, és a zökkenéstől átvált valami másra. A gép - elvileg - azt csinálja, amit mondanak neki.

lehet, hogy úgy néz ki, hogy minden rendben van, de valami alig látható, észrevehető baki mégis kell, hogy legyen: kisbetű, nagybetű, egybeírom, külön írom, van szóköz, nincs szóköz, pont-pont, vagy vesszőcske? - és ezer ilyen marhaság fordulhat elő.