Magyar nyelvű GWA-autoresponder

Sziasztok,

Nem igazán tudom, hogy elérhető-e a címben említett programhoz (GWA-Autoresponder) Magyar nyelvi fájl. Ha van akkor dolgoztam egy napot feleslegesen. Azonban ha nincs akkor most itt a lehetőség, hogy neked is meg legyen. Cserébe csak

annyit kérek, hogy teszteld le, nézd át. Több szem többet lát alapon. Nálam egyenlőre rendben működik, pedig nem is a PoEdittel dolgoztam át, mivel nem tudtam rájönni, hol húzza be a nyelvi fájlt. Így hát maradt a kód szintű fordítás. Most kb 90%-ig van kész. Csak egy php fájl az egész.

Ha kell kérd itt a fórumon és megoldjuk, mondjuk megkérjük valamelyik moderátort hova lehet ki tenni, vagy ha nem adok majd linket. KB holnap du. Ez most még csak az ingyenes verzió, de a héten megveszem a full verziót is, ha ahhoz se lesz fordítás, akkor megcsinálom, és felajánlom akinek kell vigye. VIGYÁZZ én csak a fordítást adom az ingyen van. A programot neked kell beszerezned.

Lackó

Ez a WordPress bővítmény ingyenes, de csak a 2.6-ig mondja magát kompatibilisnek.

Az érdekes megoldás, hogy lefordítod a forrásfájlt, és nem adod oda, mert fizetős, vagy odaadod, pedig fizetős… :slight_smile: :slight_smile:

Ha van valami fordításod, akkor vagy csatolmányként tedd közzé, vagy helyezd el az oldaladra, és a linket add meg. Ez utóbb az egészségesebb megoldás.

'Farkas wrote on '2009-11-09:

Ne idézz feleslegesen, különösen ne, ha az elötted lévőre válaszolsz!

Ok vettem a lapot.

Menjünk sorba: NEKEM MOST A 2.8.5 van fent vagy a 2.8.4 na mindegy a legfrissebb, azzal csodásan együtt dolgozik.

Szóval úgy gondoltam, hogy az ingyenes változathoz itt közzé tenném a fordítást. Cserébe csak annyit kérek, hogy dumáljuk ki, kinek van esetleg jobb ötlete egy egy szövegre, ill. szóljon aki észere vesz betű elütést, helyesírási hibát. Tudom hogy lesz benne bőven.

A fizetős verzióhoz, is oda adom a fordítást ingyen, ha valaki kéri, csak valahogy ott, legyen igazolva, hogy megvette, nehogy utána baj legyen a fizetős progi ingyenes osztogatásából.

Megjegyzem a forrás lefordítása sem biztos, hogy teljesen etikus. Na 1111111 (mind egy)

Lehet hogy annál már tisztább lenne a nyelvi fájl fordítása. És csak azt tenném elérhetővé. Abból nem lehet baj.

Addig meg megpróbálom kinyomozni, hogyan és mi módon lehet betölteni a ".po" vagy a ".mo" fájlt.

'Farkas wrote on '2009-11-09:

Ez a WordPress bővítmény ingyenes, de csak a 2.6-ig mondja magát kompatibilisnek.

Az érdekes megoldás, hogy lefordítod a forrásfájlt, és nem adod oda, mert fizetős, vagy odaadod, pedig fizetős... :) :)

Ha van valami fordításod, akkor vagy csatolmányként tedd közzé, vagy helyezd el az oldaladra, és a linket add meg. Ez utóbb az egészségesebb megoldás.

ö, van egy másik is: http://wordpress.org/extend/plugins/autoresponder-gwa/

mellesleg ahogy nézem ingyen tölthető. csak regelni kell hozzá. (csodálkoztam is volna, mivel a plugin és theme repokba csak GPL-es cuccok mehetnek fel)

Szerintem ez ugyan az. Ennek a pluginnak a kibővített változata a fizetős, egyébként nem túl drága, 27$ az most kb 5200-5500 Ft között van, szerintem a tudásához képest nagyon jó ár. Alig marad el egy-két opcióval a nagy magyar fejlesztésektől, és csak tizede az ár. Valaki mondott itt talán tegnap olyat, hogy nem adna pénzt ilyenért, mert mi van ha változik a wordpress motor, és nem lesz hozzá jó. Szerintem én pl ezzel a 2.8.5-el tuti legalább 1-2 évig fogom használni. Maximum Upgrade előtt valami félre eső helyen le tesztelem, hogy megy-e vele az Autoresponder. De ha mondjuk 2 évente full lecserélem akkor is legalább 15-20 év mire eléri a Webgalamb árát, és az a program 50 000 Ft-ért tényleg nem túl sokkal tud többet. Szerintem néhány kevésbé szükséges dolog van még benne azt vége.

mailpress meg ingyenes, és ezer féle dolgot tud…

'charlie' wrote on '2009-11-09:

mailpress meg ingyenes, és ezer féle dolgot tud...

Például haza vágni a Wordpresst. Lehet, hogy ezerféle dolgot tud, én is, megnéztem még jónak is találtam, igaz elég bonyolult. Talán nem kezdőknek készült, na mind 1. A lényeg, hogy egyszer csak kitaláltam, hogy új jelszót kérek a Wordpressemhez (elfelejtett jelszó opció) meg is jött annak rendje és módja szerint a levél, azonban a drága mailpress rátelepedett a Wordpress alap e-mailküldésre is és a levélben a jelszót kérő link sajna nem működött, még copy/paste módon sem, később jöttem rá, hogy nemes egyszerűséggel csonkolta linket.

Úgyhogy hajítottam is az egészet a kukába, mármint a mailpresst. Ahogy leszedtem újra jó lett minden és még a régi jelszavammal is, megint be tudtam lépni. Hogyan csinálta nem tudom, lehet én, bénáztam valamit, de engem meggyőzött, hogy nem ez a plugin kell nekem.

'Lacko65' wrote on '2009-11-09:

Sziasztok,

Nem igazán tudom, hogy elérhető-e a címben említett programhoz (GWA-Autoresponder) Magyar nyelvi fájl. Ha van akkor dolgoztam egy napot feleslegesen. Azonban ha nincs akkor most itt a lehetőség, hogy neked is meg legyen. Cserébe csak

annyit kérek, hogy teszteld le, nézd át. Több szem többet lát alapon. Nálam egyenlőre rendben működik, pedig nem is a PoEdittel dolgoztam át, mivel nem tudtam rájönni, hol húzza be a nyelvi fájlt. Így hát maradt a kód szintű fordítás. Most kb 90%-ig van kész. Csak egy php fájl az egész.

Ha kell kérd itt a fórumon és megoldjuk, mondjuk megkérjük valamelyik moderátort hova lehet ki tenni, vagy ha nem adok majd linket. KB holnap du. Ez most még csak az ingyenes verzió, de a héten megveszem a full verziót is, ha ahhoz se lesz fordítás, akkor megcsinálom, és felajánlom akinek kell vigye. VIGYÁZZ én csak a fordítást adom az ingyen van. A programot neked kell beszerezned.

Lackó

Szia Laczko65,

Nem találom a magyar file-okat. Megosztanád velem a magyaritott GWA-autoresponder csomagodat (legalább az ingyenes verziót,bár tesztelés után megvenném a pro 27 dollárost, ha nincs Valakinek jobb wp-autoresponder ötlete). Ha van valami speci tanács, vagy tapasztalat mindkét verzió installálásban, vagy üzemeltetésben, akkor az most jókor jönne. Üdv, dodo