Sziasztok,
Nem igazán tudom, hogy elérhető-e a címben említett programhoz (GWA-Autoresponder) Magyar nyelvi fájl. Ha van akkor dolgoztam egy napot feleslegesen. Azonban ha nincs akkor most itt a lehetőség, hogy neked is meg legyen. Cserébe csak
annyit kérek, hogy teszteld le, nézd át. Több szem többet lát alapon. Nálam egyenlőre rendben működik, pedig nem is a PoEdittel dolgoztam át, mivel nem tudtam rájönni, hol húzza be a nyelvi fájlt. Ãgy hát maradt a kód szintű fordítás. Most kb 90%-ig van kész. Csak egy php fájl az egész.
Ha kell kérd itt a fórumon és megoldjuk, mondjuk megkérjük valamelyik moderátort hova lehet ki tenni, vagy ha nem adok majd linket. KB holnap du. Ez most még csak az ingyenes verzió, de a héten megveszem a full verziót is, ha ahhoz se lesz fordítás, akkor megcsinálom, és felajánlom akinek kell vigye. VIGYÃZZ én csak a fordítást adom az ingyen van. A programot neked kell beszerezned.
Lackó
Ez a WordPress bővítmény ingyenes, de csak a 2.6-ig mondja magát kompatibilisnek.
Az érdekes megoldás, hogy lefordítod a forrásfájlt, és nem adod oda, mert fizetős, vagy odaadod, pedig fizetős…

Ha van valami fordításod, akkor vagy csatolmányként tedd közzé, vagy helyezd el az oldaladra, és a linket add meg. Ez utóbb az egészségesebb megoldás.
Ne idézz feleslegesen, különösen ne, ha az elötted lévőre válaszolsz!
Ok vettem a lapot.
Menjünk sorba: NEKEM MOST A 2.8.5 van fent vagy a 2.8.4 na mindegy a legfrissebb, azzal csodásan együtt dolgozik.
Szóval úgy gondoltam, hogy az ingyenes változathoz itt közzé tenném a fordítást. Cserébe csak annyit kérek, hogy dumáljuk ki, kinek van esetleg jobb ötlete egy egy szövegre, ill. szóljon aki észere vesz betű elütést, helyesírási hibát. Tudom hogy lesz benne bőven.
A fizetős verzióhoz, is oda adom a fordítást ingyen, ha valaki kéri, csak valahogy ott, legyen igazolva, hogy megvette, nehogy utána baj legyen a fizetős progi ingyenes osztogatásából.
Megjegyzem a forrás lefordítása sem biztos, hogy teljesen etikus. Na 1111111 (mind egy)
Lehet hogy annál már tisztább lenne a nyelvi fájl fordítása. És csak azt tenném elérhetővé. Abból nem lehet baj.
Addig meg megpróbálom kinyomozni, hogyan és mi módon lehet betölteni a ".po" vagy a ".mo" fájlt.
Ez a WordPress bővítmény ingyenes, de csak a 2.6-ig mondja magát kompatibilisnek.
Az érdekes megoldás, hogy lefordítod a forrásfájlt, és nem adod oda, mert fizetős, vagy odaadod, pedig fizetős... :) :)
Ha van valami fordításod, akkor vagy csatolmányként tedd közzé, vagy helyezd el az oldaladra, és a linket add meg. Ez utóbb az egészségesebb megoldás.
ö, van egy másik is: http://wordpress.org/extend/plugins/autoresponder-gwa/
mellesleg ahogy nézem ingyen tölthető. csak regelni kell hozzá. (csodálkoztam is volna, mivel a plugin és theme repokba csak GPL-es cuccok mehetnek fel)
Szerintem ez ugyan az. Ennek a pluginnak a kibővített változata a fizetős, egyébként nem túl drága, 27$ az most kb 5200-5500 Ft között van, szerintem a tudásához képest nagyon jó ár. Alig marad el egy-két opcióval a nagy magyar fejlesztésektől, és csak tizede az ár. Valaki mondott itt talán tegnap olyat, hogy nem adna pénzt ilyenért, mert mi van ha változik a wordpress motor, és nem lesz hozzá jó. Szerintem én pl ezzel a 2.8.5-el tuti legalább 1-2 évig fogom használni. Maximum Upgrade előtt valami félre eső helyen le tesztelem, hogy megy-e vele az Autoresponder. De ha mondjuk 2 évente full lecserélem akkor is legalább 15-20 év mire eléri a Webgalamb árát, és az a program 50 000 Ft-ért tényleg nem túl sokkal tud többet. Szerintem néhány kevésbé szükséges dolog van még benne azt vége.
mailpress meg ingyenes, és ezer féle dolgot tud…
mailpress meg ingyenes, és ezer féle dolgot tud...
Például haza vágni a Wordpresst. Lehet, hogy ezerféle dolgot tud, én is, megnéztem még jónak is találtam, igaz elég bonyolult. Talán nem kezdőknek készült, na mind 1. A lényeg, hogy egyszer csak kitaláltam, hogy új jelszót kérek a Wordpressemhez (elfelejtett jelszó opció) meg is jött annak rendje és módja szerint a levél, azonban a drága mailpress rátelepedett a Wordpress alap e-mailküldésre is és a levélben a jelszót kérő link sajna nem működött, még copy/paste módon sem, később jöttem rá, hogy nemes egyszerűséggel csonkolta linket.
Úgyhogy hajítottam is az egészet a kukába, mármint a mailpresst. Ahogy leszedtem újra jó lett minden és még a régi jelszavammal is, megint be tudtam lépni. Hogyan csinálta nem tudom, lehet én, bénáztam valamit, de engem meggyőzött, hogy nem ez a plugin kell nekem.
Sziasztok,
Nem igazán tudom, hogy elérhető-e a címben említett programhoz (GWA-Autoresponder) Magyar nyelvi fájl. Ha van akkor dolgoztam egy napot feleslegesen. Azonban ha nincs akkor most itt a lehetőség, hogy neked is meg legyen. Cserébe csak
annyit kérek, hogy teszteld le, nézd át. Több szem többet lát alapon. Nálam egyenlőre rendben működik, pedig nem is a PoEdittel dolgoztam át, mivel nem tudtam rájönni, hol húzza be a nyelvi fájlt. Ãgy hát maradt a kód szintű fordítás. Most kb 90%-ig van kész. Csak egy php fájl az egész.
Ha kell kérd itt a fórumon és megoldjuk, mondjuk megkérjük valamelyik moderátort hova lehet ki tenni, vagy ha nem adok majd linket. KB holnap du. Ez most még csak az ingyenes verzió, de a héten megveszem a full verziót is, ha ahhoz se lesz fordítás, akkor megcsinálom, és felajánlom akinek kell vigye. VIGYÃZZ én csak a fordítást adom az ingyen van. A programot neked kell beszerezned.
Lackó
Szia Laczko65,
Nem találom a magyar file-okat. Megosztanád velem a magyaritott GWA-autoresponder csomagodat (legalább az ingyenes verziót,bár tesztelés után megvenném a pro 27 dollárost, ha nincs Valakinek jobb wp-autoresponder ötlete). Ha van valami speci tanács, vagy tapasztalat mindkét verzió installálásban, vagy üzemeltetésben, akkor az most jókor jönne. Üdv, dodo