Magyar fórum plugin

Szevasztok. Lenne egy gyors kérdésem:

Létezik-e magyar fórum plugin wordpressbe?

Köszönöm a választ és bocsi a “gyors” kérdésért, de 0:05 kor kicsit nehéz. :smiley:

Üdv,

Magyar fórum bővítményről nem tudok. bbPress-t ajánlanék ami tökéletesen beépül wp-be és magyarul is tud.

Letőltés:

http://wordpress.org/extend/plugins/bbpress/

Magyar nyelvi fájl:

http://translate.wordpress.org/projects/bbpress/plugin/hu/default/export-translations

En is belefutottam ebbe a problemaba, de nem sikerul magyaritanom a forumot.

Betoltottem mindent a helyere, tehat a bbpress leiras szerinti wp-contentbe, de nem jelenik meg a magyar szoveg.

Mar az eredeti bbpress.pot-ban is atirtam a szovegeket, de semmi eredmeny.

Hogy lehet ezt magyar szora birni?

VSz

Mert nem a POT fájlban kell átírni, hanem a PO-ban, majd abból egy bináris MO-t készíteni és elvenevzni bbpress-hu_HU.mo néven és úgy menni fog.

Koszonom az utbaigazitast, de erre nem jottem volna ra. Kiprobaltam mindent, a leiras szerint cselekedtem, de megsem mukodott.

Ezzel is bajlodtam, mert aleirasuk szerint nem a sajat mappajaban kell elhelyezni anyelvi fajlokat, hanem a kozponti nyelvmappaban, ahol persze igy nem mukodott.

A bb sajat mappajaban vegre mukodik smile.gif

Koszonet megegyszer.

Szia VSzabolcs!

Mit értesz azalatt, hogy a “bb saját mappájában végre működik”?

Mert nekem sehogy sem sikerül :(. Csináltam pedig külön my-languages fájlt is (valaki azt írta), de raktam a bbp-languages mappába is.

1. verzio: bbpress/my-languages/bbpress-hu_HU.po

2. verzió: bbpress/bbp-languages/bbpress-hu_HU.po

Mit szúrhattam vajon el?

Üdv:

z

Közben úgy néz ki, hogy bbp-languages mappa volt a megfelelő, mert már részben magyar.De valamiért a honosító bővítmény nem szereti amit a mappába helyezek. Mert bármit is teszek oda és meg akarom nézni a honosító bővítménnyel, akkor valahogy úgy szerkeszti, hogy minden fordítás eltűnik. Például be rakok egy 128 KB-es po fájlt (amiben majdnem minden le van fordítva) és ha megnézem a honosító bővítménnyel, akkor utána már csak 107 KB-es a po fájl. Ilyet eddig még nem tapasztaltam egyetlen bővítménnyel sem. Valószínűleg a bbpress esetében nem szabad a honosító bővítményt használnom (azon keresztül nézegetni). Tapasztalt valaki ilyet? Te honnét töltötted le hozzá a magyarítást?

Üdv és köszi mindenkinek a segítséget.

z

Hat en is csak probalkoztam addig, amig vegre beindult.

A magyar forditast itt talalaltam az egyik bejegyzesben, majd feltoltottem a kovetkezo modon.

A pluginok mappaban, a kovetkezo utvonalon: bbpress/bbp-languages/bbpress-hu_HU.po es bbpress-hu_HU.mo fajlok, es ugyanebben a konyvtarban van az eredeti bbpress.pot fajl is.

Igy nalam mukodik

Itt a magyar forditas: http://translate.wor…rt-translations

VSz

Mindenesetre köszi. Ez nálam is hasonlókép van. És köszi a linket.

z

Sziasztok, minden ertheto, probalkozom de nem sikerul…

van a

bbp-languages es file abban van

bbpress.pot

bbpress-plugin-hu.mo

bbpress-plugin-hu.po

Rendesen feltoltom, de ezen kivul meg kell velamit csinalni?

Koszonom elore is.