Magyar blogszolgáltatók WordPressbe importálása

mp33: search&replace plugin ragyogóan működik…

A dokumentációknál (vagy valahol) lehetne helyet szentelni arra, hogy leírni (vagy belinkelni) azokat a megoldásokat amikkel magyar blogszolgáltatóktól lehet WordPress alá átvinni a bejegyzéseket, stb.Pl. freeblog(és ami erre épül, pl. buzz) konverter: http://theitalianjob.hu/archives/2008/05/31/freeblog-to-wordpress-import-beta-2/Meg ha esetleg még tud ilyet valaki. (persze, ott az RSS konvertálás, de azért az nem az igazi, csak legvégső esetben)űVagy egyáltalán támogat valamelyik magyar blogszolgáltató olyan formátumú exportot amit a WP megesz, azt is le kéne írni (esetleg képekkel bemutatni, hogy exportálhatja ki)remélem értitek.

Én például blog.hu ról hoztam át blogokba bejegyzéseket, szabvány XML fájlban. Néhol kihagyott egy -egy cikket, de alapvetően szépen minden átjött. Amivel szívás volt az néhány hivatkozás, ami a régi helyre mutatott vissza, de ez már csak elhanyagolható kézimunka volt.

Jó, de ezt nem biztos, hogy mindenki tudja, ezért kéne leírni.Drupalos konverter: http://www.mikesmullin.com/development/migrate-convert-import-drupal-5-to-wordpress-27/Valami olyat kéne írni a dokumentációba (megírom akár, ha az infók megvannak) mint ez: http://codex.wordpress.org/Importing_Content

Be kell tolni a translatebe vagy egy angol fordítónak és berakni a dokumentációk közé egy visszahivatkozással. Sablonos Template Tags részt is megérné lefordítani. Csak sajnos nem vagyok meggyőződve arról, hogy aki nem ért az ilyesmihez, az képes eljutni a dokumentáció menüponthoz vagy a kereső mibenlétének megértéséhez. Pedig pont nekik van kitalálva.

Üdv!

MÁr pár órája próbálok utánajárni a témának (itteni kereső, google), de sajnos nem találok arra segítséget, hogy a régi blog.hus blogomat hogyan tudnám az új wp oldalamra importálni…

addig megvolnánk, hogy a régi blogot lementettem xml dok.ként, de nem találtam megfelelő importálót (próbáltam az itteni linket is, de sajnos nem jó).Nagyon megköszönném a segítséget:)

Egy teljesen amatőr…