Magyar 2.7, és némi bejelenteni való :)

Bocsi, így visszaolvasva, félreérthető: a saját irományaimban jelentkezik ez a hiba minden felületen, nem a wp-én.
köszi

a magyar fordításban a fentebb említett “hozzálszólás” elírás végül javítva lett? vagy letölthető valahonnan javított verzió? mert ugye az .mo fájlt nemnagyon tudom .po nélkül szerkeszteni…

A magyar PO fájl, most is az automattic SVN repositoryjából érhető el, mint mindig.
Vagyis innét:
http://svn.automattic.com/wordpress-i18n/hu_HU/tags/2.7/messages/hu_HU.po

Szerintem a fórumban nézz körbe. Nekem úgy rémlik volt szó erről.

Sziasztok!
Az extra.hu oldalon is működik a WordPress 2.7 Vezérlőpultja, töltögetés nélkül is. Csak annyit kell tennetek, hogy a Vezérlőpult -> Képernyő beállításai résznél a “Bejövő linkek”, “Bővítmények (plugin)”, “WordPress Development Blog” és a “Oder WordPress News” elől kiveszitek a pipát. Gondolom ez tartalmaz valami plusz dolgot, amit az Extra nem tud kezelni.

Üdv, euro

“csókoltatom a VDSZSZ vezetőit”

• nem azt akartad írni, hogy azokat csókoltatod, akik szétlopták a MÁVot?
    …mert nekik a vdszszhez semmi közük, de miattuk sztrájkoltak azok, akiket naponta szidsz, mert olyan a máv, amilyen
    általánosságban: mindig a kiraboltak és gyengék sztrájkolnak a rablók ellen (persze a rablók oldalán is lehet az igazság, mondjuk, ha te 4 buksz, de a legritkább esetben van)

egyáltalán kár itt politizálni…

1,
ha már hozzászólsz és lehordasz vállald a neved. Nagyon egyszerű név nélkül osztani az észt.

2,
hadd legyen már az a véleményem ami.

3,
milyen dolog az már, hogy az emberenek elkúrják a karácsonyát? Konkrétan távolsági buszon végig kellett állnom 2 órát, azért mert a Gaskót a háttérben jól pénzelte a jobb oldal, hogy csinálja a hisztériát. (Nem feltételezés, kormányzati körökben ez nyílt titok)

4,
az a pénz amit követelnek NEM jár nekik, így ezért felesleges sztrájkolni.

Egészen véletlen nem egy WordPress oldalon vagyok? Nem a Pluginokról meg a Sablonokról kéne beszélgetnünk?

A politikai (értsd: hülye) kommenteket egy az egyben törölni kellene a picsába, bármilyen oldalról és bármiről is szól! Legalább ilyen helyeken legyen már csend.

Nos, akkor hogy mindenkinek tiszta legyen.

Azért anyáztam a VDSZSZ-re, mivel a fordítás elkészülte közel egy napot az ő faszságuk miatt csúszott. Hadd háborodjak már fel szabadon azon, hogy valaki a saját önös céljai elérése miatt keseríti meg mások életét.

vállaltam a nevem, kezdőbetűkkel, és a mélcímem is megvan (anélkül, ugye ide beírni sem tudok)
a politikai bejegyzéseket, ahogy béla írta, valóban mellőzni illene

csak azért írtam bele, mert aki nem ért arabusul, ne is beszéljen…

hajrá wordpress

[OFF rész törölve]