Ez elég gázul néz ki, hogy egy hír két oszlopban is szerepel. Épp ezért szeretném, ha egy hír csak 1x jelenne meg ebben a 4 oszlopos részben. Mindegy melyikben, csak egybe.
Nem tudom jó helyre írom-e, de szeretnék a főoldalon olyan kategória boxokat megjelentetni, mint pl. a http://noiteazo.hu/ oldal közepén is van. Tehát a kategóriáim egy-egy boxban jelennének meg a főoldal közepén. Van erre valami megoldás? Igazából keresgéltem már, de nem tudom ennek mi a pontos megnevezése, ezért nem találtam használhatót.
Igen, megoldható. Azonban nagyobb munka lenne leírni. Tekintettel arra, hogy még a sablonod nevét sem árultad el, így pedig szinte lehetetlen.
Ha nem adsz meg elég információt, akkor még is, hogy a fenébe segítsünk? Telepatikus képességeink a szilveszteri piálás és a karácsonyi nagymennyiségű bejgli lecsökkentette, így nem tudjuk kiolvasni a fejedből, elnézést.
Keress meg privát üzenetben és megcsinálhatom neked.
Köszi a választ. A sablon saját készítésű, de az Artisteer nevű prigoval lett csinálva. Próbáltam pluginokat meg a css-be is belenyúlni, de semmi nem változott. Szóval tanácstalan vagyok.
Ha van erre valami jó kis plugin - nem tudom mi a konkrét elnevezése ennek - az is jó lenne szerintem, nem?