Olyan embert keresek, aki segítene felépíteni a WordPresses honlapomat. Megvan a tárhely, domain, feltöltöttem a Wp-t, themet, és pontos elképzelésem van a teljes tartalomról. Mindenképpen azt szeretném, ha valaki magánóra keretén belül elmagyarázná, hogy hogyan kell megcsinálni, nem azt akarom, hogy helyettem valaki felépítse A-Zig. Az oldal Soundcheckes lenne. Budapesti egyént keresek, olyat aki tényleg profi ebben, ne akkor találja ki, hogy mit hogy kell csinálni, ha már ott ülök mellette, mert úgy én is megtudnám csinálni, csak nincs most erre több hetem. Ãr megállapodás szerint, kérem csak becsületesek jelentkezzenek, és csak olyanok, akikre megfelel a leírás. Köszönöm peczebarbara@hotmail.com
Kár, hogy csak pesti jöhet szóba, a mai világban már létezik skype is erre a megoldásra akár teamvviewerel párosítva.
de akkor sajnos én lemaradok erről. 
Én budapesti vagyok, így írtam is üzenetet, melybe pár pontosítást kérek. 
Hűha nem is gondoltam volna, hogy ennyien jelentkeznek. Köszönöm. A pontosítás: http://theme.wordpress.com/themes/soundcheck/ Ilyet szeretnék, már felraktam a témát is, csak be kéne lőni, meg megtalálni hozzá a szükséges bővítéseket. Bocsánat, hogy budapestieket keresek, de én jobban szeretek összeülni és kérdezgetni, jobban ki tudom magam fejezni. Tényleg ne haragudj Chuck 
Nem azért írtam
Jó munkát kívánok hozzá 
Ez aranyos :) Befigyel egy szép szőke lány egy férfiaktól túlzsúfolt helyre, hogy segítséget kér és utána csodálkozik, hogy negyvenen ugranak :D
Ez aranyos :) Befigyel egy szép szőke lány ...
Miből gondolod, hogy egy szép szőke lány? Te sem vagy a bal/jobb oldaladon füstös, másik oldalon kék, fejtetőn szőke rajzfigura, nemdebár? :) :) :)
akkor rólam már ne is beszéljünk! 
Miből gondolod, hogy egy szép szőke lány?
Mert ott van fenykepe pl. amin szep is, meg szoke is :D
@Nero es te melyik vagy a ket lany kozul a profil-kepeden? 
@hgrg en kerlek nem latszom mert valakinek meg kellett orokiteni azt hogy reklamoznak
mellesleg a valasz elott eloszor en is megneztem a facen, hogy tenyleg szoke lehet e…
vannak következetes nem szőkék is, akik szőkék, de nem szőkének adják ki magukat, hogy azt higgyék róluk, hogy nem szőkék…

Kezd ez a topik elkalandozni. Térjünk vissza az oktatáshoz. 
Újra itt. Ismét keresek valakit, aki segítene összerakni a honlapomat, mert azóta sincs kész.
Egyébként meg ne azzal foglalkozzatok már hogy milyen a hajszínem, ha jól gondolom ostoba bárgyú ribancok nem wordpress tanulással töltik a szabadidejüket… Segítségre lenne szükségem, megfizetném az árát, de ezúttal tényleg olyan keressen, aki hozzáértő és ideje is van.(peczebarbara@hotmail.com)