Magánszemélyként hoztam létre egy oldalt, intézményként szeretném reklámmentesíteni, fizetőssé tenni

Sziasztok!

Remélem, tudtok itt segíteni nekem hasznos tippekkel, információkkal!

Iskolában dolgozom, könyvtárosként. Felhasználói szintű ismeretekkel rendelkezem, tehát nem vagyok informatikus, programozó. A blog alapú honlap az iskola számára tökéletesen megfelelőnek tűnt. Egy wp.com-os oldalt csináltam tehát májusban-nyáron. (Az kevésbé zavar, hogy a kezelőfelület angol nyelvű;abban azért elevickélek.)

A probléma ott jelentkezik, hogy szeretnénk intézményileg finanszírozni azt, hogy a honlap címből kerüljön ki a szolgáltató neve, a wordpress. Szeretnénk mindezt forintátutalással elintézni, cégnévre - tehát iskola teljes neve és címe - kapva az ÁFÁs számlát!

Viszont az oldalt alapvetően a saját email-címemmel és adataimmal hoztam létre, valamint a 18$-os éves díjat tudja csak felajánlani - természetesen ez nekünk kevésbé megfelelő!

Mit és hogyan lehetne itt tenni?

(Remélem, nem az a megoldás, hogy akkor mindent újra, elölről, a nulláról kezdeni!..)

Üdvözlet!

1. lépésként regisztrálni kell egy domain nevet: iskolaneve.hu
  2. vásárolni kell egy tárhelyet amelyen rendesen fut a wordpress. (Itt célszerű válogatni: http://wphu.org/wordpress-tarhely)
  3. lépésként telepíteni kell az új tárhelyre egy tiszta wordpress-t. (ezen belül wordpress importer nevű bővítményt)
  4. lépésként le kell tölteni a wordpress.com-on a teljes honlap tartalmat Eszközök -> Exportálás menüpontban (bejegyzések, oldalak, kategóriák, beállítások)

5. lépésként importálni kell az új wordpress honlapba ezt az xml fájlt az Eszközök -> Importálás menüpontban
  6. lépésként személyre szabható a honlap kódilag és tartalmilag is

Ajánlom figyelembe, hogy a tárhely és domain név vásárlásakor az intézmény adataival legyen ez megoldva a késöbbi komplikációk elkerülése végett.