Magánszemélyként hoztam létre egy oldalt, intézményként szeretném reklámmentesíteni, fizetőssé tenni

Sziasztok!Remélem, tudtok itt segíteni nekem hasznos tippekkel, információkkal!

Iskolában dolgozom, könyvtárosként. Felhasználói szintű ismeretekkel rendelkezem, tehát nem vagyok informatikus, programozó. A blog alapú honlap az iskola számára tökéletesen megfelelőnek tűnt. Egy wp.com-os oldalt csináltam tehát májusban-nyáron. (Az kevésbé zavar, hogy a kezelőfelület angol nyelvű;abban azért elevickélek.)

A probléma ott jelentkezik, hogy szeretnénk intézményileg finanszírozni azt, hogy a honlap címből kerüljön ki a szolgáltató neve, a wordpress. Szeretnénk mindezt forintátutalással elintézni, cégnévre - tehát iskola teljes neve és címe - kapva az ÁFÁs számlát!

Viszont az oldalt alapvetően a saját email-címemmel és adataimmal hoztam létre, valamint a 18$-os éves díjat tudja csak felajánlani - természetesen ez nekünk kevésbé megfelelő!Mit és hogyan lehetne itt tenni?

(Remélem, nem az a megoldás, hogy akkor mindent újra, elölről, a nulláról kezdeni!..)

Üdvözlet!


  1. lépésként regisztrálni kell egy domain nevet: iskolaneve.hu
  2. vásárolni kell egy tárhelyet amelyen rendesen fut a wordpress. (Itt célszerű válogatni: http://wphu.org/wordpress-tarhely)
  3. lépésként telepíteni kell az új tárhelyre egy tiszta wordpress-t. (ezen belül wordpress importer nevű bővítményt)
  4. lépésként le kell tölteni a wordpress.com-on a teljes honlap tartalmat Eszközök -> Exportálás menüpontban (bejegyzések, oldalak, kategóriák, beállítások)


  5. lépésként importálni kell az új wordpress honlapba ezt az xml fájlt az Eszközök -> Importálás menüpontban
  6. lépésként személyre szabható a honlap kódilag és tartalmilag is    Ajánlom figyelembe, hogy a tárhely és domain név vásárlásakor az intézmény adataival legyen ez megoldva a késöbbi komplikációk elkerülése végett.