Magánjellegű, jelszóval védett, vagy Vázlat?

Egy oldalt kell készítenem. Ahol a felhasználó maximum feliratozó, jogosultságú. Én, (vagy egy adminisztrátor) írok egy bejegyzést, vagy oldalt a számára, de azt szeretném, hogy azt csak ő tudja elolvasni.

Egy e-mailben megküldom a linket, hogy hol találja a szóbanforgó bejegyzés/oldalt.

Mit tudtok javasolni ? a fenti lehetőségek közül?

1.- elmentem vázatként és elküldöm a linket.

2.- Jelszóal levédem (ilyenkor mi van, egyedi jelszót kell készíteni mindenkinek? v3.-agy megoldható az, hogy a saját jelszavát használja?)

3.- Esetleg más módon megoldható a kérdés?

Előre is köszönöm a segítséget :slight_smile:

Pontosan mi lenne a cél?

Nem vagyok én a wp ellen, de lehet, hogy találunk jobb megoldást, ami direkt ilyenre van.

dokumentum megosztó, kezelő rendszer kell?

Konkrétan egy ismerős jósdát szeretne. Többféle módszerrel jósolna. A főoldalakon ezt leírja elmagyarázza. Ezekután az ügyfél egy egyszerüsített próba jóslást végezhet. Ha megtetszett, akkor

bejelentkezés után kitölt egy kérdőivet azt elküldi, annak alapján elkészíti és elküldi a választ a jóslást végző de azt szeretné, hogy az WEB felületen jelenjen meg, ha esetleg kártyajóslást akar, a zöme az, cigány, tartot, magyar, akkor a kivetett kártyákat tudja ezen az oldalon elhelyezni. De másal is foglalkozik. Van egy ilyen oldal, de nem a jóslat a lényeg ebben, hanem az, hogy legyen egy saját lapja, ahol, elhelyezi a kész jóslatokat. (még az sem elvárás, hogy a válasz oldalon lehessen képeket, vagy mást pl. videót elhelyezni, azt plusszba igértem be.)

A lényeg az, hogy az eredményt más ne lássa.

Szerintem ez wp-nél a jelszóval védett tartalommal oldható csak meg. De lehet hogy tévedek. Más megoldás engem is érdekelne.

Efrud wrote:

Szerintem ez wp-nél a jelszóval védett tartalommal oldható csak meg. De lehet hogy tévedek. Más megoldás engem is érdekelne.

Igen én is úgy gondolom, hogy jelszóval meg lehet oldani.

Ez egy újabb kérdést vet fel. Létezik e olyan bővitmény ami kezeli a felhasználói jelszót és az adminisztrátornak csak azt keljen megadni, hogy kiről van szó,de legalább azzal a jelszóval tudjon belépni, ami a felhasználói jelszava. Ne keljen minden egyes esethez külön jelszót készíteni.

A másik:

Mi szól az ellen, hogy vázlatként elmentem és a linket megadom. Túlterheli a szervert?

Mert megnyilik, és működik azt próbáltam.

Ha vázlatként mented el, akkor hiába adod a linket, külső nem fogja elérni. Te igen, hisz Te vagy a Főnök, aki előtt a saját ajtajai nyitva állnak. :slight_smile:

Mivel tömegesen nem várod - egyenlőre - a jelentkezőket, elegendő jelszót Neked megadni, és Te levélben megmondod neki, hogy mi az. Az nem szerencsés, ha egy felhasználónak egy jelszót adsz, hisz akkor minden tartalmat elér, olyant is, amit nem Neki akarsz adni.

Alapfokon az egyedi jelszó-kezelést tanácsolnám.