Magánjellegű blog

Sziasztok!Már egy ideje ezzel küszködök.Magánjellegű blgoto akarok vezetni,amit csak és csak is az admin láthassa a bejegyzéseket.

Hogy oldjam meg?

Senki nem regisztrálhat, a robotok ne láthassák a blogot, a bejegyzések privát jelszóval védve; ezek mind alapbeállítások között vannak a WP-ben.Vagy egyszerűen kitiltod a robotokat, hogy ne térképezzék fel, és nem adod meg senkinek a blogcímet.Vagy a domainen egy semmitmondó, egyoldalas (itt lesz majd a blogom típusú) szöveg, és annak xcb48ujwq nevű aldomainjére telepített WP lesz a magánblogod, amiből a robotokat, regisztrációt kizárod.

Köszönöm a gyors választ,de hogy lehet egyszerre privát és jelszóval védett?

telepited localhostra, az is magán

írd naplóba

igen. írd meg word-be, marad a saját gépeden, és kész. ehhez minek blog az interneten? :o

Talán 2 okból:


  • Még gyakorolja a WP-t, és nem szeretné, hogy a hibáin élcelődjenek


  • Gyakorolja a blogírást a WP-vel, és még nem érzi úgy, hogy a mondandóját kifordítja a világ felé, majd, ha eljön az ideje, akkor feloldja az addigi “tiltásokat”, vagy azok egy részét    Ennél furcsább dolgok is voltak és lesznek, melyeket viszont tiszteletben tartunk, nem? :slight_smile:

Nagyon egyszerű a válasz.Nem akarom ,h más lássa a személyes gondolataimat,és elakarom érni máshonnan is.

Igen wordbe is lehetne,de ,h máshonnan elérjem mindig le kell tölteni,és fel.Ez elég macerás.

Localhost-nál kb ugyanez.

Ott van például a Google dokumentumok, ahol doc fájlt lehet szerkeszteni és törölni sem kell és ha mégis arra lenne kedved meg is oszthatod az érintett személyekkel. WP inkább publikálásra való.

Van egy olyan plugin, (csak most nem találom, hol lehet) - amivel azt lehet elérni, hogy az egész weblapot képletesen “be lehet zárni” - arra az esetre, ha épp szerkesztem a lapot - ilyen “frissítési munkálatokhoz” - “hamarosan nyitunk” - “karbantartási munkálatok” - felirathoz, funkcióhoz készült…Olyan nem lenne jó? És természetesen az admin mindent lát - a sima user pedig csak egy “üres” kezdőlapot kap - “valamilyen” felirattal…Azt hiszem megtaláltam: http://sw-guide.de/wordpress/plugins/maintenance-mode/Ha jól látom, van Adminfelülete is (de gondolom nem nagy dolog egyedire átszabni azt az 1 lapot)

Azért a blogshow-ba majd linkeld be, milyen lett! :lol:

Nem tudom minek olyan dolgokhoz plugin ami anélkül is megy. Én neki álltam majdnem az egész SEO-nak all in one pack nélkül és a felénél jöttem rá hogy nem szivatom magam és jobb még is csak a plugin.


Quote:

Olyan nem lenne jó?
Már ,h a fenébe ne lenne jó! :) Köszönöm hitetlen,és a többi válaszolónak is. :D

Na megint itt vagyok! - és persze megint gondom van. (Azért az eltelt időben sokat tanultam WP-ül smile.gif Ide írok, mert témában még ez esett a legközelebb, bár dizájn is lehetne. (Nézzétek el, ha OFF lennék!) Szóval a kérdés a következő:


  1. ha egy bejegyzés jelszóval védett, akkor ugye megjelenítéskor jön a jelszó bevitele FORM (input és button). ez így rendben is van, de


  2. azt szeretném, ha a “Jelszó:” felirat, az INPUT mező és a BUTTON egy sorban, és nem egymás alatt jelenne meg. (Ez a köztük lévő BR-k miatt van!)


  3. már tűvé tettem mindent. Meg is találtam a GET_THE_PASSWORD_FORM eljárást, amely készíti ezt a FORM elemet, és láss csodát abban nincs a három elem elválasztására BR az egyes elemek mögött, de mire a megjelenítésre sor kerül már ott van.


  4. kérdésem egyszerű mit tegyek, hogy NE LEGYEN OTT!