made by simple plugin

Sziasztok!Címben szereplő plugint szerettem volna letölteni, de a http://wordpress.org/extend/plugins/ telepítőknél már nincs fent és a gyártó lapján is közölték hogy megszüntek: http://madebysimple.com/ . Valakinek megvan a saját gyűjteményében?

Bocsánat, a plugin teljes neve:

made by simple slideshow

A Google segítségével itt találtam meg a forrást: http://svn.wp-plugins.org/made-by-simple-slideshow/trunk/mbs_slideshow.php

Köszönöm a gyors választ.

Hogy lehet ebből a php-ből feltölthető plugint csinálni?

Köszönettel:Faith

Ne viccelődj! :frowning:Látod, hogy ez egy .php fájl tartalma: Ctrl+A, egy szövegszerkesztővel (nem Word!) létrehozol egy üres fájlt és Ctrl+V, majd átnevezed a fájlt, és FTP-vel a helyére illeszted.

Ok :unsure: újszülöttnek minden vicc új. Az eddigi pluginek unzippelés után almappában java scriptekkel és egyéb kép, php, txt … fájlokkal együtt kerültek felmásolásra.

Felmásoltam a pluginba a fájlt meg is jelent, be is kapcsoltam … más kérdés hogy nem akar működni… :frowning:

A küldött link alatt lévő mappastrukturát kialakítottam és letöltöttem a fájlokat egyesével majd ezeket egy made-by-simple-slideshow mappába másoltam az mbs_slideshow.php-vel.

Meg is jelent a plugineket között de a bekapcsoláskor az alábbi a hibaüzenettel inaktív maradt.

Ha megvolna az eredeti made-by-simple-slideshow.zip fájl akkor egyszerű volna a dolog…Warning: require_once(mbs/framework.class.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vol1/000space.com/space_4842302/htdocs/wp-content/plugins/made-by-simple-slideshow/mbs_slideshow.php on line 56Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'mbs/framework.class.php' (include_path='.') in /home/vol1/000space.com/space_4842302/htdocs/wp-content/plugins/made-by-simple-slideshow/mbs_slideshow.php on line 56

Kicsit keresgessél a Google-ban - mondom ezt csak úgy, általánosságban -, ha valamit szeretnél megoldani.Azt nem mondta senki, hogy a 2.9.x-verzióval működik, lehet, hogy utoljára a 2.5-tel volt kompatibilis. Ha Te akarod valamire használni, bizonyára tudod (utánanéztél), hogy mit is tud.Vagy mit is szeretnél? :slight_smile:

Keresgéltem, de az archivumokon kívül nem volt találat a zip fájlra.

A readme szerint ez a verzió 2.7-től felfelé működik. A blogomon a 2.8.6 van fenn, 2.8-on tesztelték.

Tetszenek a megjelenítési funkciói meg az egyszerűsége, néhány galériát ezzel szerettem volna megjeleníteni…csak közben megszűntek sajnos.

Én mintha azt tapasztaltam volna, hogy egy-egy plugin nemcsak WP verzió függő hanem a működését nagyban befolyásolja a sablon(téma) is . Ha a default sablonnal sem működik, akkor nem tudom . :frowning:

Faith:Én ezt irtam be a Gugliba “wp-content/plugins/made-by-simple-slideshow/”. Erre kiadott egy csomó Index of/-fal kezdődő találatot, amikbe belemászva úgy tűnt, hogy ehhez nemcsak egy php file kellene, hanem egy csomó minden …Google link:De szerintem nem sokra mész vele …

varnyu: Sajnos a wp blogokban megtalálható plugin már regisztrált ezért hibára megy a telepítéskor, találtam egy régit ami viszont az admin felület bizonyos funkcióit teszi tönkre. Pedig gyönyörűen prezentálja a fényképeket: a választott kép teljes méretben beúszik míg középen lehet görgetni bélyegképeken az album többi elemét. Nagyon tetszett. Azért még reménykedem hátha valakinek a plugingyüjteményének a mélyén még megvan a 2.8-on működő 1.2-es verzió.

Az 1.2 verzió itt van: http://svn.wp-plugins.org/made-by-simple-slideshow/tags/version-1.2/

Köszönöm a linket, sajnos ez a verzió sem működőképes.

Más lightbox pluginokkal megoldottam.