m3u8 lejátszása

Üdv!

Hatalmas kérdésem lenne… adott egy m3u8 kiterjesztésű stream. Hogyan tudnám ezt beilleszteni egy oldalba? Az elképzelésem az, hogy egy 300x300-as méretű videó jelenne meg az oldalamon. Sajna a stream-re nincs ráhatásom tehát nem tudom más formátumban megszerezni, ezt viszont nem tudom sehogy sem lejátszani.Valakinek nincs erre egy tippje, hogy hogyan lehetne megoldani?Előre is köszönöm!

Szia!HLS streameket támogató lejátszót kell keresni.Támogatja a flowplayer: http://demos.flowplayer.org/basics/hls.html

Vízjeles megoldás: http://viblast.com/player/vagy:A JW Player 6-os fizetős verziója tudja ezt (JW Player Premium Edition).

A hivatalos oldalukon bővebben:

https://support.jwplayer.com/customer/portal/articles/1430240-hls-adaptive-streaming

Sajna nem bírom működésre bírni a flowplayert… :confused: Egy ilyen formátumu linket kapok amit le kellene játszani… nem igazán megy neki…http://5.212.123.145/valami/mono.m3u8[flowplayer src=“http://5.212.123.145/valami/mono.m3u8”]Erra a kódra a HTMl 5 video not found hibaüzenetet kapom, viszont ha az adott linket beillesztem a vlc hálózati lejátszójába akkor tökéletesen működik…

Ne az ip cím legyen, hanem a weboldalad címe.

Ok, de ez az a link amit le kellenejátszani… illetve majdnem az mert nem szeretném az nyilvánosságra hozni…

Az IP cím érthető, mert a streaming szerver címe kell.

Ahogy látom a flowplayer wordpress bővítményét használtad. Amit én küldtem, az a hivatalos oldala, próbáld meg közvetlenül onnan beállítani. Nem minden böngésző támogatja egyébként: http://www.jwplayer.com/html5/hls/

Így, hogy nem látom pontosan hol, hogyan illesztetted be, nem tudok többet segíteni. Javaslom használd a Google-t, mert több módot is találhatsz a megoldásra.

Az s3bubble (https://s3bubble.com/wp_plugins/) a nyerő :smiley: igaz, hogy fizetős, de mindent tud :smiley: