M.W.F.N.E. wordpress.org.hu

kaptam egy ilyet:

Quote:

Csatlakozz a Magyar WordPress Felhasználók Nemzetközi Egyesületéhez! Megkapsz minden támogatást, hogy önállóan kilépj a világhálóra, hogy megoszd másokkal gondolataidat, értékeset és érdekeset alkoss! Keresd fel a www.wordpress.org.hu oldalt és regisztrálj! Egyesületi tagként számos előnyt élvezel, hogy még könnyebben, még tökéletesebb honlapot készíts. tag@wordpress.org.hu címen jelentkezhetsz az Egyesületbe, esetleges kérdéseidet az info@wordpress.org.hu címre küld! Reméljük, hogy rövidesen sorainkban üdvözölhetünk!

ez valami vicc akar lenni? dddd;

Hat remelem h nem folytatnak spam kampanyt a wordpress érdekében… ill. nekem van egy furcsa elképzelésem arról, ha az emberek ilyen levelek nyomán kezdenek el “kilépni a világhálóra”.

Akinek abszolut köze nincs ilyesmihez az csinaljon lapja.hu-s meg hasonlo sablonokra epulo krealmanyokat aztan, ha megjon a kedve a tanulashoz akkor jojjon ide, de hogy élete első oldala amit 5perc alatt akar összerakni wp legyen na abból szerintem nem túl sok jó származik…

De lehet, hogy jobban alakul és a magyar wp kozosseg rengeteg értelmes, ügyes, okos, szép & jó taggal gyarapodik. Így legyen ;):smiley:

Zoli, ezt pontosan hogy kaptad, milyen levélre, kitől?

Most hívtam fel a tulajdonost, azt ígérte, hogy ma már nem lesz elérhető az oldal!

ez tiszavirag eletu volt (=

Már ötlet szinten.

Nem értem én az ilyet. Hogy engedhet meg magának olyat, hogy kvázi leklónozzon egy oldalt, majd kiadja ugyan azon a néven, rááááadásul még szétkürtölje a világba, hogy milyen ügyesek voltak. szép :slight_smile: