Sziasztok!
Van egy olyan problémám, amit nem tudok igazán megfogni és kezelni!
Azt hiszem, de nem biztos, hogy a loop funkciót kellene valahogyan a témámba applikálni!
Az alap téma amit használok módosítva az YAMINTH na most ebből azt hiszem kifelejtették a loop funkciót, minek eredményeként, ha egy kategóriában nincsenek bejegyzések, akkor a két oszlopos téma jobb oldaláról a sidebar átugrik balra, mert ott nem jelenik meg semmi
ami nekem kéne pl " a kategória jelenleg nem tartalmaz bejegyzéseket"
a téma index és arcihves fájljában is ez a kódrészlet, kérdésem valaki tudna e instruckiókat adni, hogyan tudom beletenni a fenti idézetet ha nincs bejegyzés
<?php the_title(); ?>
Szerző: <?php the_author() ?>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
Ez igazából azért kellene, mert bizonyos kategóriákat levédek pluginnal, ami redirektel egy oldalra, ha az olvasó nincs bejelentkezve, a plugin pedig elrejti a kategória össes bejegyzését (ami nekem jó) csak ekkor úgy tűnik a motor számára, hogy nincs a kategóriában bejegyzés, és ezért a plugin nem is irányít át, egyszerűen csak jelentkezik a téma hiányossága -miszerint a sidebar átcsúszik balra....
Valaki tudna kis segítséget andi kérem???
köszönöm!
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<?php the_title(); ?>
<?php limits2(200, ""); ?>
Közzétéve: <?php the_time('Y M. d.'); ?>
Szerző: <?php the_author() ?>
<?php endwhile; ?>
<?php next_posts_link('Older Posts »') ?>
<?php previous_posts_link('« Newer Posts') ?>
<?php endif; ?>
Ez igazából azért kellene, mert bizonyos kategóriákat levédek pluginnal, ami redirektel egy oldalra, ha az olvasó nincs bejelentkezve, a plugin pedig elrejti a kategória össes bejegyzését (ami nekem jó) csak ekkor úgy tűnik a motor számára, hogy nincs a kategóriában bejegyzés, és ezért a plugin nem is irányít át, egyszerűen csak jelentkezik a téma hiányossága -miszerint a sidebar átcsúszik balra....
Valaki tudna kis segítséget andi kérem???
köszönöm!