loop funkció témába illesztése hogyan

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, amit nem tudok igazán megfogni és kezelni!

Azt hiszem, de nem biztos, hogy a loop funkciót kellene valahogyan a témámba applikálni!

Az alap téma amit használok módosítva az YAMINTH na most ebből azt hiszem kifelejtették a loop funkciót, minek eredményeként, ha egy kategóriában nincsenek bejegyzések, akkor a két oszlopos téma jobb oldaláról a sidebar átugrik balra, mert ott nem jelenik meg semmi

ami nekem kéne pl " a kategória jelenleg nem tartalmaz bejegyzéseket"

a téma index és arcihves fájljában is ez a kódrészlet, kérdésem valaki tudna e instruckiókat adni, hogyan tudom beletenni a fenti idézetet ha nincs bejegyzés

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php get_first_image(); ?>

<?php the_title(); ?>

<?php limits2(200, ""); ?>

Közzétéve: <?php the_time('Y M. d.'); ?>

Szerző: <?php the_author() ?>

<?php endwhile; ?>

<?php next_posts_link('Older Posts »') ?>

<?php previous_posts_link('« Newer Posts') ?>

<?php endif; ?>

Ez igazából azért kellene, mert bizonyos kategóriákat levédek pluginnal, ami redirektel egy oldalra, ha az olvasó nincs bejelentkezve, a plugin pedig elrejti a kategória össes bejegyzését (ami nekem jó) csak ekkor úgy tűnik a motor számára, hogy nincs a kategóriában bejegyzés, és ezért a plugin nem is irányít át, egyszerűen csak jelentkezik a téma hiányossága -miszerint a sidebar átcsúszik balra....

Valaki tudna kis segítséget andi kérem???

köszönöm!

<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>

<?php the_title(); ?>

<?php limits2(200, ""); ?>

Közzétéve: <?php the_time('Y M. d.'); ?>

Szerző: <?php the_author() ?>

<?php endwhile; ?>

<?php next_posts_link('Older Posts »') ?>

<?php previous_posts_link('« Newer Posts') ?>

<?php endif; ?>

Ez igazából azért kellene, mert bizonyos kategóriákat levédek pluginnal, ami redirektel egy oldalra, ha az olvasó nincs bejelentkezve, a plugin pedig elrejti a kategória össes bejegyzését (ami nekem jó) csak ekkor úgy tűnik a motor számára, hogy nincs a kategóriában bejegyzés, és ezért a plugin nem is irányít át, egyszerűen csak jelentkezik a téma hiányossága -miszerint a sidebar átcsúszik balra....

Valaki tudna kis segítséget andi kérem???

köszönöm!

Miért nem csinálod egy egyszerű is_logged() vizsgálattal?