Logó kizárható a Glassból?

A Glass bővítmény remek, de nagyon zavaró, amikor a logóra téved az egér. Hogy lehet kizárni a logót a Glassból? (varosvedo.hu)

Itt választ találsz a kérdésedre: https://wordpress.org/plugins/glass/faq/

Mindenesetre, rettentő lassú lett az oldalad betöltése, gyaníthatóan a bővítmény miatt (ahogyan a FAQ-ben a szerző írja is). Vagy hagyd el a bővítményt (ami már nem is támogatott, és túl régi), vagy csinálj a néhány, “arra érdemes” képednek külön Glass kategóriát.

Mivel az oldalad nem grafikus témájú, a helyedben elhagynám, mert energiafaló, hosszú a betöltési idő, sokan hátat fordítanak a várakozás miatt, sok látogatót veszíthetsz. Erre szokták ondani: értelmetlen, parasztvakító, csilivili. :slight_smile: :slight_smile: (Persze, ez az én privát véleményem, a technikai részről pedig szent meggyőződésem és tapasztalatom.)

Nekem gyorsan töltődik és egyelőre nagyon tetszik ez a funkció. Majd lehet, hogy egy-két nap múlva hallgatok rád és korlátozom, de egyelőre szeretném így hagyni. Sok szöveggel ellátott jpg-m is van, amit nagyítóval lehet elolvasni, pl a gyászjelentés az első oldalon.

A faq-ban nem találtam választ a kérdésemre. A readme tartalmaz egy olyant, hogy tag-ek közé tegyük azt a képet, amit ki akarunk hagyni, kerestem a logót a header.php-ban, de nem találtam. Ebben tudsz tanácsot adni, hová tegyem a -t?

Esetleg van valami css arra, hogy minden jpg növekedjen 150%-kal hosszában és széltében a hover hatására? Akkor ki lehetne kapcsolni a Glasst.