Loginnal induljon a honlap. SOS!

Segítségetek kérem. PHP-ban járatlan vagyok, a HTML-t némiképp ismerem. Eddig e107-tel és Joomlával foglalkoztam, most először nézem a Wordpresst. Készítenék egy honlapot, ami wordpress, és azt szeretném, ha a beléptető login.php indulna el először, ahogy begépelem a böngészőbe a címet, s csak azután engedjen tovább a kezdőlapra. Az index.php-t kell megbuherálni? Vagy hogyan? Az e107 után szokatlan a Wordpress, abban ugyanis nagyon sok minden eleve “készen” van. Sok gondom akad a pluginokkal is.

Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. A nyers lapot megnézhetitek az osztalyfonok.extra.hu címen.

Szia!

Szerintem jól választottál, hosszútávon a wordpress sokkal rugalmasabb és sokoldalúbb és mégis egyszerűbb, és kissebb méretű mint az általad említett cms -ek.

Lehet sokféle átirányítást csinálni, csak az lesz belől a gond, hogy az index helyett akkor később is a login.php jönne be az oldal böngészése közben, ezt meg ugye nem akarjuk.

Egy megoldásról tudok, az a .htaccess, annak van egy olyan opciója, amit pont erre találtak ki.

A gond viszont az, hogy az extrán éppenséggel nem engedélyezik a .htaccess használatát… ez sajnos az ingyenes tárhelyek egyik átka.

Másfelől… nem is értem, hogy mire lenne jó, ha eleve a login.php jönne be, ezzel a blog tartalma természetesen nem lenne elrejtve a külvilág elől.

Na, most jól nem segítettem semmit:(

Értem:-(((

Köszi a válszt. Valahol sejtettem, hogy így van.

Van rá plugin, régebben én is használtam. Azt hiszem ac_authenticator volt a neve, de nem biztos. Itt találsz mindenféle lekorlátozó jellegű plugint: http://codex.wordpress.org/Plugins/Restriction

Janoszen kösziii! Letöltöttem, műxik, pontosan ezt akartam.

Nm. :slight_smile: Pont én is belefutottam a problémába egy párszor. Most Category Access-t használok, mert publikus bejegyzéseim is vannak. :slight_smile:

Örülök, hogy mégiscsak van megoldás

Mindig tanul az ember:)