Sziasztok!
Az oldalamra (f1hirek.info) feltettem ezt a kiegészítőt, majdnem tökéletesen működik, DE csináltam egy teszt felhasználót hogy kipróbáljam hogy azzal is jól működik-e, Firefoxban azzal is tökéletes, de IE8-al mindig hibás jelszót ír, viszon adminként be tudok jelentkezni…
egyébként a felhasználóm:
Név: testuser
Jelszó: öüóőúű
Előre is köszönöm a segítséget!
Próbáltad ékezet nélküli jelszóval?Lehet, hogy ezzel van baja…
igen… ékezetes betűket felhasználónévben/jelszóban ill domainben stb nem egészséges használni 
de akkor hogy lehet az hogy Firefox alatt működik? Valami megoldás nincs rá hogy lehessen használni?
domainben stb nem egészséges használni :)
Domainben miért nem? :o
Én nem igazán értek még a WP-hez. De állandóan regisztrálok mindenhova, össze-vissza, tehát regisztrációban már járatosabb vagyok. De ahol le van irva, hogy milyen karakterek használhatók jelszónak, abban még soha nem láttam magyar ékezetes betűket …
akkor is működnie kéne mert firefox alatt simán megy…
@Forma-1: 1. a WordPress alapelvei között sincs ilyesmi, ékezetes felhasználónév/jelszóról beszéltünk már korábban. Az hogy megy, örülj neki. Még mindig nem garantált semmi e téren.
2. Ékezetes domain. létezik, használható, de még “új” és nagyon sok gubanc van vele…
sehol nincs írva hogy nem lehetne ékezetes jelszót használni…
Igen. Ennek egyértelműnek kellene lennie…
na, ok akkor feladom… 
kib… IE
na, ok akkor feladom... :(
kib.... IE
Csak azt nem értem, hogy miért ragaszkodsz Te mindenképpen az ékezetes jelszóhoz??? :o Van annyi különleges karakter, amit lehet használni jelszóban. Azok miért nem jók?
mert aki regisztrál és ékezuetesel, nem fogja tudni hogy mi a baj
hát akkor 1 tiltsd ki az ékezetes betűket 2 írj ki figyelmeztetést
Inkább kitiltom az Internet explorert… 
Inkább kitiltom az Internet explorert... ;)
Én nem szeretem az Explorert, sőt .... De inkább megfogadnám, hogy irjak ki egy figyelmeztetést. Mint ahogy nagyon sok helyen, ahol nap mint nap regisztrálok, ki is van irva, hogy milyen karakterek lehetnek a jelszóban :D :D