Login felület eltűnt

sziasztok!apró problémám akadt. nem nyitja meg ugyanis a böngésző az admin felületet, ahol belépek.

nem állítottam el semmit, és ki sem ír semmit. egyszerűen üres oldalt dob be a szemét :frowning:

örülnék, ha valaki mondana hasznos dolgokat, hogy hozhatom vissza/ hogy érem el, köszönöm.

Konkrétum, konkrétum, konkrétum?Verzió, tárhely, cím, valami kézzelfogható?


'DjZoNe' wrote on '2011-01-06:
Konkrétum, konkrétum, konkrétum?

Verzió, tárhely, cím, valami kézzelfogható?
verzió azt hiszem a legújabb. tárhely rendben van, eddig nem volt vele gond, és nem is módosítottam semmit (csak a design-t, de annak ehhez semmi köze).

az sem segít, ha beírom az url-t, és utána biggysztem a mindenhol látható http://bármi.hu/wp-login.php-t


az url:

http://honlapdesigner.hu/blog

Regisztráció linkre sem hoz be semmit. 3.0.1-es verziód van amúgy.Code:


Próbáld meg a manuális frissítést.


Ez: ftp-vel a 3.0.4 fájljainak feltöltése/felülírása, kivéve wp-config.php, majd a wp-admin/upgrade.php -t hívd meg. Utána próbálj belépni.

'syska' wrote on '2011-01-06:
Regisztráció linkre sem hoz be semmit. 3.0.1-es verziód van amúgy.


Code:


Próbáld meg a manuális frissítést.


Ez: ftp-vel a 3.0.4 fájljainak feltöltése/felülírása, kivéve wp-config.php, majd a wp-admin/upgrade.php -t hívd meg. Utána próbálj belépni.
okés, megpróbálom köszönöm.

köszönöm a segítséget. elég volt csak a “kinti” fileokat felülírni, és beengedett :slight_smile:

Sziasztok!Az Én problémám is ugyanez.

Letöltöttem a wp kezdőoldaláról a 3.0 verziót és a telepítést követően az oldal megjelenik, de az admin belépési felület nem.

Frissítettem 3.04-re (kivéve config) de nem változott semmi. >> tolvajkulcs.hu/brekiblog/wp-admin/

Ha az oldal kódolását megnézem akkor egyetlen 1-es látható semmi más.Előre is köszönöm segítségeteket.

Ui: Buék.

Felülírással frissítetted?


'syska' wrote on '2011-01-07:
Felülírással frissítetted?
Igen!

Hali!

Nekem is ugyan ilyen problémám lenne, hogy miután feltelepítem a legújabb 3.0.4-es verzió és bejelentkezek, akkor fogja magát és eltűnik minden csak egy üres képernyő fogad:S De a web működik csak nem tudok belépni…

Tárhelyel minden oké, mert ennél a tárhelyszolgáltatónál már raktam fel tavaly egy másik blog-ot, de azzal semmi baj sincs/volt.

Akár hányszor úrja rakom (letörlöm a tárhelyről az egészet+adatbázist is) akkor sem akar sikerülni :cry:

Szóval így nem tudom mi tévő legyek…Segítségeteket előre is köszönöm!

Tavaly az elég régen volt. Decemberben tavaly vagy 2010 januárjában tavaly? :slight_smile: Egyébként szerintem ez tárhely probléma lesz. Ha rendben fel tudtad telepíteni, akkor csak ott lehet a probléma. Te elrontani nem nagyon tudsz telepítés során dolgokat. Milyen térhely ez pontosan?


'Efrud' wrote on '2011-01-17:
Tavaly az elég régen volt. Decemberben tavaly vagy 2010 januárjában tavaly? :) Egyébként szerintem ez tárhely probléma lesz. Ha rendben fel tudtad telepíteni, akkor csak ott lehet a probléma. Te elrontani nem nagyon tudsz telepítés során dolgokat. Milyen térhely ez pontosan?
Hali!


Bocsi, tavaly mármint 2010-ben :D


Most már én is ilyenre tudok csak gondolni hogy a tárhelyel lehet a gebasz (hxxp://tarhelydomain.com/), de akkor a másikon meg miért megy??Ez olyan érdekes.


De azért is gyanakszok most már a tárhelyre, mert felraktam próbaképen egy régebbi verziót (asszem 2.9.2-es) és azzal is ugyan ez van...szóval így nemtom milegyen.

Egyszerű, írjál nekik nyugodtan. Ne féljen soha senki technikai segítséget kérni tárhely ügyben. Azért van a support hogy segítsen. Ha válaszoltak írd meg nagyjából mit írtak és ha nem oldódott meg akkor megpróbálunk majd még dolgokat. Azért tanácsolom ezt, hogy ne fussunk felesleges köröket. :wink:


'Efrud' wrote on '2011-01-17:
Egyszerű, írjál nekik nyugodtan. Ne féljen soha senki technikai segítséget kérni tárhely ügyben. Azért van a support hogy segítsen. Ha válaszoltak írd meg nagyjából mit írtak és ha nem oldódott meg akkor megpróbálunk majd még dolgokat. Azért tanácsolom ezt, hogy ne fussunk felesleges köröket. ;)
Jaja, írni is fogok nekik, mert közben a tárhely admin felületében találtam egy install menüpontot ahol pár gombnyomásra fel lehet telepíteni, minden féle ilyen blog rendszert (joomla, wordpress...stb.) és én persze ki is próbáltam. Sikerült (és a legújabb 3.0.4 verziót), viszont angol...ez nem is olyan nagy baj, mert magyarosítani lehet ugye a wordpress-t, de akkor amit én másolok fel ftp-n keresztül az miért nem működik? Ugyhogy megy nekik a mail!

azért csendben megkérdezem: a wp-config.php fájlt nem szerkesztetted véletlenül (vagyis szándékosan)? Amikor az elérési utakat és jelszavakat kellett beírni? Mondjuk Word-del?A wp csomagból vedd ki a wp-config-sample.php-t. Notepad++, vagy PSPad legyen a szerkesztőd, írd be a szükséges adatokat, nevezd át wp-config.php névre, majd a régit FTP-n át töröld, ezt az újat másold fel. Fog az menni, szerintem…Olyant nehezen képzelek el, hogy egy szerveren egyik megy, a másik meg nem - főleg alapban. Ott azért az ember kezének be kell tennie a lábát… :slight_smile:

Szia!

A wp-config-sample.php-t átírtam wp-config.php és a benne lévő elérési utakat is beállítottam (adatbázis név, felhaszn.név,jeszó…a többihez nem nyúltam)

De kb 5x másoltam fel az egészet+töröltem azért sem értem, mert amiket írtatok azokat megpróbáltam, de nem sikerült csak ezzel az admin felületes install (tárhely admin felület) funkcióval fel raktam az angol (magyar nem volt közte) de sok részét adatbázisba kéne magyarosítani amibe nem szeretnék belenyúlni, mert amit én rakok fel annak is működnie kellene (működik is csak nem tudok belépni az admin-ba). :S

Ne az admin felületről telepítsd a wp-t, hanem FTP-vel (pl. TotalCommander-rel).


  1. Mentsd le a legfrissebb wp-verziót (http://word-press.hu/letoltes/) a saját gépedre


  2. csomagold ki


  3. törölj le mindent a jelenlegi tárhelyedről (ahol most van a wp), beleértve a .htaccess fájlt is


  4. másold fel a kibontott wp-t FTP-vel    5 Istalláld a wp-t

és ürítsd le az adatbázist, mert a webes telepítő (beírod a domain-t) a már létrehozott adatbázisodból fogja bevenni az adatokat…

kicsit nem a témába vág ezért csak halkan kérdezem meg. működik egy weboldal wp re szeretnénk át szerkeszteni, de működő oldalt nem szeretnénk törölni még kész nem lesz.

szóval ha jelenlegi oldal tárhelyén szeretném szerkeszteni a wp, elég e az hogy új oldalmapát lérehozok aba bemásolom a wp telepitem és szerkesztem.(szerintem ez működhet)na de ha kész és új oldalmapából kiteszem a wp filéket akkor nem fog összeomlani? vagy nem lesz nehéz telepíteni?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=po-RIyuqWI8[/media]Helló!Hogy jobban átlátható legyen a probléma, elkészítettem róla ezt a videót…

Belépek, és egyszer csak eltűnik minden. Próbáltam másik tárhelyre feltölteni (igaz ugyanaz a szolgáltató, de előtte is használtam itt wp-t és nem volt gond) és másik verziót is (legújabb és 3.0-as), de ugyanaz…Itt vagy a tárhely szolgáltatóinál találhatom meg a választ? :slight_smile: