login box plugin

Sziasztok keresek 1 olyan login box plugint ami pls e107 rendszerben is van,hogy ne az legyen ott bejelentkezés hanem simán a felhasz.név és a jelszó doboz illetve a bejelentkezés gomb Válaszokat előre is köszönöm tisztelettel B.Norbert

Talán ez elég e107-es, még avatar is van a widgetben belépés után.

http://wordpress.org/extend/plugins/wpms-sidebar-login-widget/screenshots/Amúgy: http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=login+widget&sort=

Szervusz!Írd be ezt a sidebar.php -be neked tetsző helyre:

Code:Belépés<form action="/wp-login.php" method="post">

<input type="text" name="log" id="log" value="" size="20" />Megjegyzés

<input type="hidden" name="redirect_to" value="" />

<a href="/wp-login.php?action=lostpassword">Elfelejtette jelszavát?Kilépés<a href="">kilépés


admin


Egyébként, http://wordpress.org/extend/plugins/theme-my-login/ a legegyszerűbb megoldás és akkor egy kezdőnek nem kell kódolni.

Végülis igazad van Efrud! Elnéztem : )

Feltöltöttem Efrud által javasolt bővitményt. Végre működik rendesen a login. Van benne egy felhasználó gravatarja. Ezt hova és hol lehet feltölteni?

Köszönöm a válaszotokat. Igaz kicsit régi a hozzászólás, de talán lesz rá válasz.

én speciel személyesen ezt a plugint nem ajánlanám, mert nem véd meg téged semmi a brute force attackoktól, ezt a dobozt több ezrszer le tudja valaki kérni, a bot autómatikusan beirogatja a jelszókat és kész, a hacker már bennt is van B)

Mit tudsz javasolni helyette?

Mondjuk a wordpress.org/plugins oldalon egy keresést a login keresőszóra…

Próbáltam és találtam többet is, de nem igazán tetszett. Egy egyszerűt szeretnék, csak mint a my login. Csak hát akkor ez meg a hackerek miatt nem jó:

Használd a gyárit. Mi a bajod vele. Valami login logo bővítménnyel feldúsítod, beteszel egy https://wordpress.org/plugins/skt-nurcaptcha/ bővítményt, meg egy https://wordpress.org/plugins/wordpress-social-login/ szociálista kapcsolatis bővítményt, aztán angyjából jobban is állsz, mint bármelyik logós boxi.

Akár teljes képernyős is lehet az a kombináció.