Logikai feladvány

Sziasztok!

Egy feladatot kaptam amit meg kell oldanom, de nem találom a logikai megoldást. Hálás lennék minden ötletért.Van a cégünknek kb 20. szolgáltatása országos lefedettséggel. A feladatom az lenne, hogy bármely szolgáltatás leírása megjelenjen bármely helység kiválasztásakor úgy, hogy a szolgáltatás leírása tartalmazza az adott helység nevét és a böngésző címsorába valami hasonló módon jelenjen meg:

domain/szolgáltatás/megye/helység vagy domain/megye/helység/szolgáltatásHa csak 200 helységgel számolok és 20 szolgáltatással, akkor az 4000 variáció, ezért nem szívesen hoznám létre az oldalakat egyesével. Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani? Meg lehet ezt egyáltalán oldali wordpress motorral?(Remélem jó helyre írtam,) a válaszokat előre is köszönöm.

Egyéni mezőkkel. Egy egyéni mező érték megfelel egy szolgáltatás leírásának. Ha van az egyedi mezőnek értéke (pl. x), akkor megjelenik, ha nincs akkor nem.Bejegyzésekbe a helységeket és az egyedi mezőknél, annak az x értéket, ami ott kapható, van.

hmmm köszönöm a tippet, ennek utánaolvasok.

háát utánaolvastam. Első olvasatra úgy tűnik, hogy ez php programozást igényel, aminek nem vagyok birtokában. :frowning:

Továbbra is keresem a megoldást, vagy valami leírást ezekről az egyedi mezőkről, mert egyenlőre nem találom, hogy mit és hogyan is kell csinálnom.

Feltettem egy Custom Fields Plugint, de azzal sem jutottam előrébb. Nem nagyon tudom, hogy mit és hogyan.

Talán az lehet még megoldás, hogy a szolgáltatások lesznek a címkék. A címkére kattintva ugyebár bejön azon bejegyzések, amik érintik azt. Ez módosítható (bár ez is némi php-t igényel), hogy a címke leírását mutassa, ami így a szolgáltatás leírása lenne.

Köszönöm a tippeket, de úgy tűnik, hogy ezt wordpressben nem lehet megoldani. Ha valaki egyszerűen meg tudná oldani, szóljon, fizetünk érte. :slight_smile:

Dobj üzenetet és megnézzük mit tehetünk az ügyért. :wink: