Igen nagy probléma ez számomra, nem is tudom, jó helyen érdeklődöm-e, mármint a topicot nézve. Készítettem egy skint. Statikus menüt építettem a fejlécbe,mert jelen esetben ezt kívánta meg a feladat. Háttérnek van egy kép is a fejlécben, és a tartalom részben is. A probléma a következő: localhoston gyönyörűen megjelenik az oldal, semmi hiba nincs a működésében. Amint a webre fölrakom, viszont mintha nem látná a css-t. Ahogy megadom neki a css teljes elérhetőségét, abban a pillanatban látja, de egészen másképp jeleníti meg az oldalt, mint ahogy annak működnie kellene. A menü jó helyen van, de valami mégsem stimmel. A háttere sehol nincs, illetve a tartalom hátterét kivágja a baloldalra. Felül a menü mögött pedig nagy feketeség. Holott a stíluslapban még írmagja sincs a fekete színkódjának. Talán a linkek a rosszak? Vagy mi lehet itt a megoldás? Hangsúlyozom, localhoston tökéletesen működik. Előre is köszönöm a választ.
privátban küldd el az oldal linkjét, ha nem akarod mutogatni, máskülönben pedig sajna az oldal forrása nélkül ne várd, hogy tanácsot tudjanak adni.Mert sajna az képtelenség.Max általánosításokat de azokból találsz eleget (>> G a legjobb haverod
)
most akkor privátban mindenkinek elküldöd a linket hogy segíthessünk? 
Gyakori, hogy a localhost nem felel meg a tárhelynek. FireBug firefox kiegészítőt ajánlom, azzal szerintem rá fogsz jönni a zűrös részekre. Persze csak privátba. 
Azért ajánlottam a privátot, mert talán azért nem rakott linket a lapra, mivel fél hogy megeszik ha meglátják a ronda forráskódot 
De ez egy barátságos fórum :)
Ezek után én nagyon éhes lettem! 
Jelenleg nincs fönn a weben, azért nem raktam föl linket. Amint fönn lesz valahol, elküldöm. Előre is köszönöm. Ma nem nagyon volt időm vele foglalkozni. Amúgy a kód biztos, hogy nagyon randa, ugyanis nem vagyok webprogramozó, ezt elismerem.
A kód akkor 90% h ronda ha nem saját maga írta az ember. Mindenkinek a sajátja a szép. 
OFF:Hmmm ezek szerint azt mondod, hogy WPvel nem lehet szép kódot írni?(az nem a sajátod…
)