LKFoto

Sziasztok! Tulajdonképpen szeretnék beköszönni ide a fórumra. A nevem Balla László. LKFotó tulajdonosa vagyok. Szeretettel köszöntelek. Vállalkozásom honlapját wordpress segítségével és nyilván a Ti segítségetekkel szeretném létrehozni. Minden jósszándékú segítséget előre is köszönök! Családommal Erdélyben a Gyimesek völgyében élünk. Vállalkozásomat is itt üzemeltettem.

Első kérdésem az lenne hozzátok, hogy miután feltelepítettem mindent. Sablont is. azt szeretném, hogy az oldalak elérési útjában ne szerepeljen a wp. Pl. lkfoto.ro/index.html Most így jelenik meg lkfoto.ro/wp/index.html

Lehet nem voltam érthető. Elnézést kérek.

Akkor jelenik meg, ha a wp/ nevű mappába telepítetted a tárhelyen. Az .html kiterjesztést is Te adtad meg neki, mivel alapba nem ez a beállítás. :slight_smile:

Nagyon szépen köszönöm. Közben rájöttem magam is. A probléma az volt, hogy nem töröltem az előzményeket a böngészőben s mindig a régi telepítés jött elő valahogyan. Nagyon szépen köszönöm a jósszándékú segítséget. Tudom ez nagyon alap dolog de ez a böngésző megviccelt és annyira belebonyolódtam, hogy nem találtam a megoldást. Szép napot mindenkinek.