Linkyou.us& GamersPost.us - Az én Wordpress történetem

Várom a véleményeket, kommenteket!

Az én Wordpress történetem :slight_smile:2012, január 8-án, tehát 3 év 3 hónappal ezelőtt kezdtem el programozni egy olyan Wordpressen alapuló webodlalt amin (dióhéjban) mindenki bárhol, bármilyen készüléken keresztül egyszerűen és gyorsan (persze stílusosan) tud írni bejegyzéseket, cikkeket és értékeléseket, és ezeket a bejegyzéseket közzétenni, de nem úgy mint egy blogrendszeren, hanem úgy, mint pl. a Youtubeon: minden egy helyen, a bejegyzéseket a felhasználók írják és egymásét pedig moderálják. A szerzők továbbá a hírdetésből befolyt összegből is részesülnek (per pillanat ez $1 1.000 olvasásonként).Körübelül 3 évvel ezelőtt feltöltöttem GoDaddy-re és az odlal neve Linkyou lett. Mivel minden más domain foglalt volt megkértem amerikai barátomat, és az oldal címe Linkyou.us lett.

Telejsen magyar nyelven futott 2012 december 24-éig. A 2012-es évben még az Év Honlapja versenyen is indult több kategóriában (de sajnos nem lett belőle helyezés).2013 óta angol nyelvű lett az oldal, így csak a programozással és a cikkírással kellett törődnöm. :slight_smile:

Eleinte a Linkyou 8 oldalból állt, de később ez lecsökkent 3-ra: Home.Linkyou.us, Linkyou.us és GamersPost.us.2013 és 2014 között nagyon sokat fejlődött az egész rendszer és a nyár alaltt (igen, még a nyarat is végigdolgoztam, de megérte) megkapta szinte a végleges formáját az összes hozzá kapcsolódó extrákkal és funckiókkal együtt.A programozást egymagam végeztem, kölönböző bővítményeket felhasználva, sokszor azokat és a Wordpress core-t is átírtam, testreszabtam. Designben és küllemben öcsém volt segítésgemre, továbbá ötölt ki számos funkciót is.

A szabadidőm több, mint 90%-t a Linkyou-ra áldoztam az előző több, mint 3 évben.

Az év eleje óta vezetek egyre pontosabb “Update Logokat” arról, hogy miket frissítettem egy-egy napon, milyen új funkciókat raktam be, illetve mely bugok lettek fixelve. :slight_smile:

Tegnap kezdtem és tegnapelőtt végeztem az oldal átrakásával a gyengécske régi GoDaddy 2GB-os webhostingról egy DreamHost SSD alapú VPS-re.Home.Linkyou.us - A Linkyou Rövid bemutatása

GamersPost (videójátékok, kütyük, tech, stb.)

Linkyou (zene, filmek, sorozatok, hírek, stb.)

http://home.linkyou.us/february-update-log/

http://home.linkyou.us/march-update-log/

http://home.linkyou.us/january-update-log/A jövőben a Linkyou és a GamersPost felfuttatásán törekszem maximum erőkkel, de ehhez több csapattagra is szükségem lesz, nemcsak néhány külföldi barátom segítségére.

Ha valaki sezeretne csatlakozni a Linkyou Team-be és érdekelné a projekt segítése ([nem programozás vagy scriptelés, hanem] tesztelés, cikkírás, adminisztrációs tevékenységek és marketing) bátran írjon itt a kommentmezőben, vagy PM-ben!

Egy régi összeállítást láthattok (azóta sok új funckió és még több extra van) :smiley: