Linkgyűjtemény plugint keresek

Szeretnék oldalamra linkgyűjteményt tenni.

Minél könnyebb regisztrációval és admininsztációval.

Elég széles választékot találtam. Mind végigpróbálni képtelenség. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?

Melyiket ajánljátok?

@etalon:ezt próbáltam valamelyik régebbi WP-n, ment gond nélkül:http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-link-directory/ez meg jónak tűnik:http://wordpress.org/extend/plugins/odlinks/itt meg még kereshetsz:http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=link+directory&sort=
resi csinált egy ilyet, itt a topic róla, nem tudom, mivel csinálta:

http://forum.word-press.hu/topic/4240-linkgyujtemenyleinkcserelinnkkatalogus/page__pid__35749__st__0&#entry35749

Köszönöm a gyors választ!

Code:

ezt próbáltam valamelyik régebbi WP-n, ment gond nélkül:

http://wordpress.org/extend/plugins/wordpress-link-directory/


sajnos ez csak elég régi wordpressen fut. (558 napja nem frissítették.)

Code:

http://wordpress.org/extend/plugins/odlinks/

csak 2.6-os wp-vel megy

Szerintetek szabad ilyen elavult és feltehetően nem nagyon frissülő plugineket használni régi WP alatt? Nincs benne túlzott kockázat?

etalon: én amit próbáltam, azt a 2.9.2-n használtam. irtam, hogy ment. Sok pluginom van, ami régebben frissült, mostanában hozzá se nyúltak, és a 3-assal is megy. És van olyan is, amiről esküszik a gazdája, hogy kompatibilis a 3.0.1-gyel, és mégis fatal errort adott nekem telepitésnél.A “kockázatot” te vállalod, neked kell dönteni. A puding próbája meg az evés :wink:


'varnyu' wrote on '2010-08-11:
etalon: én amit próbáltam, azt a 2.9.2-n használtam. irtam, hogy ment. Sok pluginom van, ami régebben frissült, mostanában hozzá se nyúltak, és a 3-assal is megy. És van olyan is, amiről esküszik a gazdája, hogy kompatibilis a 3.0.1-gyel, és mégis fatal errort adott nekem telepitésnél.

A "kockázatot" te vállalod, neked kell dönteni. A puding próbája meg az evés ;)

:D

Én több helyen is ezt használom -Link Library- Az ellenkező a gondom. Gyakran frissítik, valamikor egy két változatot fordítgattam, de meguntam, a frissítgetés miatt. Alkalmas képes linkek és szöveges linkek kezelésére is.Több oldalon többféleképen használom:

http://rajtmester.hu/linkek/ szöveges linkoldal

http://kromek.hu/?page_id=168 Bannercsere

http://link.weball.hu/?page_id=3 képes link gyűjteményDe még sok felhasználási változata lehetséges.

HellóTudnál ajánlani Link Library-hoz captchat?

SI CAPTCHA Anti-Spam

Simple CAPTCHA

ezeket próbáltam de nem tudtam beállítani hogy mlinkajánlásnál megjelenjenKöszi

A link Libraryt én is próbálgatom, de nem tűnik túl egyszerűnek.

Ez tudja, hogy mennyiszer kattintottak egy linkre?

ha nem ki tud ilyet ajánlani, ami agy oldalba s beépíthető és kategóriákat is kezel.Köszi


'apu' wrote on '2010-08-12:
Én több helyen is ezt használom -Link Library- Az ellenkező a gondom. Gyakran frissítik, valamikor egy két változatot fordítgattam, de
Már ki is próbáltam a weballt. Pofonegyszerű! Az ilyet szeretem!

Helló

Tudna valaki ajánlani Link Library-hoz működő captchat?Köszönöm

Meggyőztetek! A Link Library tényleg komoly rendszer. De annyira bonyolult, hogy már az első beállításnál elakadtam.

Vállalna valaki skype konzultációt a beállítás megtanításával?Ha sikerül telepítenem, akkor együttműködő (linkkatalógus) partnereket keresek közös adatgyűjtéssel kapcsolatban.Az enyém az ajanlo.hu oldal. (ezt szeretném újraszervezni wp alapon.)

Szia!

Én ezt használom: http://phpweby.com/

Üdv :wink:

etalon szerintem ne használj erre nagyon különleges megoldásokat. Én azt tanácsolom használd ki a multi user funkciót valamint egy szimpla bejegyzés beküldőt. Így biztosan nem lesz gond frissítéseknél például.


'Efrud' wrote on '2011-01-23:
etalon szerintem ne használj erre nagyon különleges megoldásokat. Én azt tanácsolom használd ki a multi user funkciót valamint egy szimpla bejegyzés beküldőt. Így biztosan nem lesz gond frissítéseknél például.
A bejegyzés beküldővel az a baj, hogy viszontlinket nem tudok vele ellenőrizni. Aki viszontlinket ad, annak többletet szeretnék kínálni. Kézi viszontlink ellenőrzés nagyon nehézkes.

Ha jól tudom a link library-val ez megoldható.

Továbbra is várom, a link library-val kapcsolatos skype konzultáció lehetőséget. (jó tett helyében jót várj alapon)

Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki segíteni. 3.1-es Wp-hez keresek megoldást arra, hogy a blogbejegyzések után el tudjam helyezni a többi bejegyzésem linkjeit szépen minden bejegyzés után. A Link Library láttam kompatibilisnek a 3.1-re, de bénázom vele. A kategória nevét már kirakja, de ha ráklikkelek nem jönnek be a cikkek és nem is jellennek meg a kategória alatt (ez lenne a cél). Ez a 0-ával nem osztható hibaüzenet nekem kínai, ami előtte jelenik most meg:Warning: Division by zero in /home/mappa neve/www.honlapomneve.hu/blog/wp-content/plugins/link-library/link-library.php on line 3570

Ugyanez a szöveg ismétlődik 15-ször mindig más számmal a végén: 3665, 3570, 3665, 3668, 3570 stb.

Telepítettem, bekapcsoltam és fent írt könyvtárban benne van a php file. Egy azon név alatt pedig a Links menüben felvettem a cikkek linkjeit, mégsem jelenik meg sajna. Köszönöm előre is, ha tudtok segíteni.

Ha ez ilyen beküldös dolog, akkor használj egyedi mezőt. Nem kell hozzá plugin.


'Efrud' wrote on '2011-01-23:
etalon szerintem ne használj erre nagyon különleges megoldásokat. Én azt tanácsolom használd ki a multi user funkciót valamint egy szimpla bejegyzés beküldőt. Így biztosan nem lesz gond frissítéseknél például.

Az a gond, hogy aki nem ismeri a multiuser wordpress-t az a viszonylag bonyolult, legalábbis ránézésre ismeretlen admin felület hatására visszafordulnak. Amikor én először használtam a wp-t így link beküldésre nekem is szokatlan volt, pedig minden oldalamat magam készítem.

Sziasztok! Köszönöm a gyors választ, azt szeretném megkérdezni, hogyan tudom egyedileg megoldani, szeretném, hogy szép legyen a végeredmény (pl. színezett háttér a linkeknél minden 2. sorban stb.). És egy behívó kóddal be lehessen hívni (ne kelljen külön minden oldalon átírni frissítéskor az összes linket).Ilyet írt nekem valaki, de nem lett sajnos túl szép és nem tudom, hogyan kell a színezést és azt megoldani, hogy ne 3, hanem 4 sorosak legyenk a linkes bejegyzések:#linkcat-116 {list-style-type:none;float:left;clear:right;display:block;}

#linkcat-116 h2 {font-size:19px;}

#linkcat-116 ul {width:550px;padding:5px;margin:0}

#linkcat-116 li {width:135px;height:70px;float:left;clear:none;padding:3px;list-style-type:none;text-align:center;}

#linkcat-116 li a {font-size:14px;}

Köszönöm, ha tudtok segíteniAnand'Efrud' wrote on '2011-04-01:
Ha ez ilyen beküldös dolog, akkor használj egyedi mezőt. Nem kell hozzá plugin.