Linkgyűjtemény készítése (dobozos)

Sziasztok :slight_smile:

Teljesen új vagyok itt. Két nagyon egyszerű wp oldalt már készítettem, most viszont egy linkgyűjteményes honlapot szeretnék.

Legjobban a http://www.hirkereso.hu/ egyszerűsége tetszik, ezt szeretném megoldani WP-vel.

Tudtok nekem segíteni abban, hogy milyen theme-t keressek, vagy milyen bővítménnyel tudnám ezt a megoldani?

Köszönöm szépen előre is :slight_smile:

Ui: találtam már itt egy hasonló kérdést és ajánlást is, de sajnos az ajánlott linkek nagyon régiek voltak, és már nem vezettek sehova (2008-as kérdés volt)

Sziasztok :slight_smile: Eddig nem kaptam segitséget, talán majd most :))

Sikerült találnom egy olyan sablont, amely tetszik. fel is telepítettem, de teljesen üres. Áttanulmányoztam a sablon leírását, de nem adott segítséget a szerkesztésére.

Most újra hozzátok fordulok hátha tudtok segíteni.

Itt van a sablon, ilyent akarok: http://demo.mythemeshop.com/s/?theme=Portal

Jelenleg nagyon alapok vannak meg, szükségem van arra a megoldásra, hogy a főrészen ez a “dobozos” megoldás milyen bővítménnyel készíthető el?

A minta szerint milyen widgeteket, bővítményeket kell még letöltenem, hogy tovább tudjak menni?

Köszönöm a segítséget :slight_smile:

Itt vagy a készítő tud segítséget vagy ahhoz, hogy mi tudjunk, nekünk is meg kéne ismerni teljesen a sablont, amire nem igazán van időnk/energiánk.

Esetleg nincs minta tartalom? Valami sample-data? :slight_smile:

Ez egy jó kis sablon. Amit látsz a demon az oszlopokban, azok a bejegyzések. Írsz egy bejegyzést kiemelt képpel és máris ott az első. Tehát ez így nem lesz “dobozos” linkgyűjtemény.

Linkgyűjteményhez directory plugin ajánlott. Ma már sok van, a jobb minőségűek fizetősek. Viszont nem emlékszem, hogy találkoztam volna olyan fapados megjelenésűvel, mint a hírkereső. Ha ilyen megjelenést akarsz, a css-ét minden bizonnyal neked kell elkészíteni.

Vannak komolyabb fizetős directory sablonok is, de ezek sem igazán “dobozosak” .

Leginkább úgy készítheted el, ha keresel valami widget managert és készítesz a sablonhoz egy widgetizált home.php-t, majd a widgetekbe beledobálod a kategóriákat. (Ez utóbbihoz is célszerű valami normális kategória szerinti bejegyzés listázó bővítményt keresned.)

syska wrote:
Itt vagy a készítő tud segítséget vagy ahhoz, hogy mi tudjunk, nekünk is meg kéne ismerni teljesen a sablont, amire nem igazán van időnk/energiánk.

Esetleg nincs minta tartalom? Valami sample-data? :)
Köszönöm a válaszod :) még nincs mintatartalom. Valóban linkgyüjteményt szeretnék készíteni, most gyüjtőm össze azokat az információkat, melyeknek a linkjeit szeretném különböző gyűjtőfogalmak alá. Ez a sablon tetszett meg, mert itt láttam olyan elrendezési módot, amit kigondoltam, de meglepett mikor telepítettem, hogy teljesen üres és nekem kell felépítenem :D

Köszönöm a válaszod :slight_smile: Ez már egy nagy segítség, mert látványra meg voltam győződve, hogy dobozokban vannak az egyes szövegek és képek. Ez még jobb, de szükségem van a segítségedre abban, hogy tudom megoldani, hogy ilyen oszlopos legyen a bejegyzés. Az eddig készített két nagyon egyszerű honlapnál nem volt kérdés ez, így nem néztem utána.

Közben most olvastam tovább, hogy ajánlod a bővítményt, ezt le fogom tölteni és kipróbálom. Köszönöm, ezekkel az információkkal már tovább tudok menni.

Kérlek, ha bármi más jó ötlet időközben eszedbe jut, írd meg nekem, és azoknak, akik szintén ilyen kérdést fontolgatnak magukban :slight_smile:

Köszönöm :slight_smile: