linkelésnél media.php kérdés

Csináltam egy wp oldalt. minden nagyon szépen működik.

A WYSIWYG editort használok szuper! Főleg a galéria rész.

Viszont azzal a problémával találkoztam, hogy ha valamit thumbnailbe rakok mindenképpen linkeli vagy az oldalt vagy az képet. Én viszont ugy szeretném, hogy ne linkelje egyiket sem. Mit és hol kell kivennem a media.php-ból.

Nagyon hülye nem vagyok hozzá, de eddigi próbálkozásaim sikertelenek voltak. :frowning:

Csinálj egy biztonsági másolatot és szépen külön-külön töröld a dolgokat és előb vagy utóbb meglesz az a kód.

Ezt sajna már végig játszottam. És nem működött. Vagy elszállt, vagy maradt linkelt. :frowning:

Egyszerűen nem találom. :S

Ha a “headerrészre történő oldal kilinkelésről” beszélsz, az már itt megoldott téma. Ha nem akkor nem tudom hova linkeli ki?

Egyszerűbb: az editorban van ez a galéria generátor. Ott feltöltés utnán 2 beállítási lehetőség van. A link a filera mutasson vagy a link az oldalra mutasson.

Namost én egyiket sem akarom, úgyhogy a media.php-ben elkezdtem keresni azt a részt ahol a link a filera mutat, hogy ott kivegyem a megfelelő részt, de nem találom a media.php belül. Egyszerűen nem akarom h a thumnailek bárhova mutassanak.

Ha a linket ki lehet manuálisan cserélni akkor tedd be helyettük ezt: #

Ez valami plugin lehet, mert az én editopromban nincs semilyen galéria generátor.

Még mindig nem érted. Kedves, hogy segíteni akarsz, de akkor olvasd el alaposabban egy kicsit amit írtam.

legfrissebb verziót használom, és a vizuális szerkesztőt. ott van egy kép hozzáadása ikon amivel több képet lehet egyszerre betenni. Az egész a wp-includes/media.php filera utal vissza, ahol a linkelődés a fent már említett módon végződik el. A kérdésem pedig továbbra is ugyan az.

Rakj fel egy képet a szerkesztődről, pontosabban a problémás részről, mert nekem nincs ilyen benne. A kép hozzáadásánál nem találok ilyen lehetőséget amit írsz. Viszont nekem a media-upload.php töltődik ennél a résznél.

Luxusdisco sztem a WP alap képfeltöltőjére gondol,amikor postokhoz tudsz képet feltölteni…az viszont nem galéria generátor! És ott van szépen egy olyan lehetőség is,hogy nincs…ha nem, akkor vlmi el lett bütykölve…

Sajnálom, ha félreérthetően fogalmaztam, azért hívtam galéria generátornak, mert egyszerűen és könnyen fel lehet vele tölteni sok képet, és sorba rendezi őket. Sajna lightboxal ugyan nem sikerült összekötnöm de ez már más téma, a lényeg hogy generál sok képet egymás mellé/alá tehát galériát. :slight_smile:

Megnéztem és nincs olyan választási lehetőség, hogy nincs. Ez egy bug?

Biztos hogy neked nincs? Sárgával kiemelve amit mi magyarázunk:

http://img149.imageshack.us/img149/2385/kpkivgs.jpg

Ha tényleg nincs (de ezt nem hiszem el) akkor kép beillesztése után HTML gombra klikk (Vizuális - HTML), majd egy ilyesmiből:

Quote:

csinálj egy ilyesmit (a pirossal kiemelt rész töröld belőle):

Quote:

De hogyha nincs is neki akkor rak a link beviteli mező helyére egy #-t vagy nem ír semmit és kész.