Sziasztok
Kérném segítségeteket abban ,hogy valami linkelő plugint vagy megoldást keresnék egy fotó bloghoz. Célom az lenne vele hogy feltöltök a blogra egy képet kis méretben és aláteszem a linket ahol eredeti méretben letölthető a kép vagy egy zip file ha túl nagyra sikerül az alkotás.Na most én ezt a fapados módszert szeretném lecserélni valami könnyebb és tetszetősebb dologra.
Eddig próbálkoztam azzal hogy egy előre feltöltött download now képecskét csináltam meg hivatkozásként ha valaki a képre kattintott új ablakban megnyílt az oldal ahonnan letöltheti de ezt le szeretném cserélni valami könnyű megoldásra. Például amikor írom a bejegyzést lenne valami kis ablak ahová bemásolom a linket és amikor közzéteszem automatikusan belinkeli azzal a képecskével “download now” és rákattintanak megy is a letöltés. Van egy előre megírt word doksim amit minden bejegyzéskor bemásolok és oda behelyettesítem a linkeket de unalmas és fárasztó ha sok képről van szó.Lehet az is megoldás lenne ha már a post body tartalmazná ezt az előre megírt sablon dumát és csak bemásolgatnám amit kell de nem tudom szabad e módosítani ilyen téren a wordprest és ha igen akkor hová kell beírni.
Tudnátok segíteni ? Köszönöm szépen .
És mi lenne, ha maga az előnézeti kép lenne a link, ami az eredeti méretre, vagy a zip-re mutat? Mert azt igazán egyszerű a wordpress-ben megoldani, és semmit sem kell hozzá mókulni a kódban. Még csak nem is sablonfüggő.
Esetleg használhatsz egyedi mezőket erre a célra is. Mondjuk ehhez kell egy kis turkálás a kódban valószínüleg (legalábbis a megfelelő formázáshoz biztosan).
Még egy kis segítség ehhez.
'SneakySnail' wrote on '2010-06-27:
És mi lenne, ha maga az előnézeti kép lenne a link, ami az eredeti méretre, vagy a zip-re mutat? Mert azt igazán egyszerű a wordpress-ben megoldani, és semmit sem kell hozzá mókulni a kódban. Még csak nem is sablonfüggő.
Esetleg használhatsz egyedi mezőket erre a célra is. Mondjuk ehhez kell egy kis turkálás a kódban valószínüleg (legalábbis a megfelelő formázáshoz biztosan).
Még egy kis segítség ehhez.
Szia
Köszönöm segítséget megnézem hátha boldogulok vele:) Előnézeti képpel próbálkoztam már de hidepostal védem csak regelt userek tölthetik le a nagyméretű képeket.
Valahogy biztos meg lehet oldani csak nehezen megy mert angol tudásom nem túl jó így nehezen boldogulok mire végigolvasok egy bővitményt.