Linkek keretei..sicc!

Sziasztok!Nem találtam megoldást a következőre, ami az egyik oldalon a tulajnak zavaró: amikor rábök egy linkre,megjelenik körülötte a szaggatott vonal…statikus linknél oké,rá lehet nyomni pl. egy onfocus blur-t,de css-ből nem tudok ilyet…valami ötlet?

És adtál neki border:none-t?

Igen,de hiába…azt néztem,hogy szinte mindenhol ott van az bizonyos keret amúgy…pl itt a fórumban is…lehet,hogy dinamikus linknél nem lehet kilőni sehogy?:o

itt a fórumon melyikre gondolsz konkrétan? adj egy linket, megnézem.

Pl a te aláírásodban lévő linkeknél is,szal’ nem csak dinamikusnál :slight_smile: amugy perpill ez az: probaoldal.comuv.com (grafikát ne nézzétek, beta verziós,meg a kollegák kicsit lila-mániások és régimódiak…ennél modernebb design-t nem lehetett velük lenyeletni…)

a link nem jó amit adtál. De most esett le amúgy hogy mit szeretnél megoldani. Az tuliképpen nem is kattintáskor kerül oda, de ezt most nem részletezem, ha nem gond.

Css-ben így lehet “kitépni”:-moz-outline:none

HTTP Error 404 Not Found

Persze mert hülye vagyok és rossz linket adtam :smiley: probasite.comuv.com a jó…de ez a moz-os dolog se rakta helyre…(localhoston néztem csak most)

akkor meg:Code:

:focus {

-moz-outline-style: none;

}

vagy

Code:

:focus {

outline-style: none;

}
Az első nem valid. Ám ez azért van, hogy amikor valaki mondjuk billentyűzettel navigál, akkor látja hogy hol van. Én nem tiltanám, le és ezt elmondanám az ügyfélnek is, hogy mire van. IE alatt sztem tuti nem működik.

Hm, jogos :slight_smile: Akkor azt hiszem a magyarázásnál maradok…elég sok “hülyeségét” kell így is megcsinálnom…köszi szépen

Meg lehet oldani ahogy írtam az tuti, csak érted, mondjuk valaki olyan szerencsétlen mint én akinek lemerül az egere és este 10 van és nagyon meg kell nézni valamit akkor marad a billentyűzet navigálás akkor meg nagyon-nagyon jól jön, ha látod hol vagy a tabbal éppen.Mondd meg neki ha nem tetszik tiltsa le a FF configban magának. :smiley: (le lehet)

Értelek én nagyon is…még régebben amikor a PS2es egér volt divat, 2 hétig nem működött az egér portom :smiley: :smiley:

Kemény az élet nélküle az tény. :slight_smile: