Lightbox Szinvaltoztatas

Szokas szerint elore elnezest az esetleges heljesirasi hibakert :slight_smile:

Tehat azt szeretnem megtudni, hogyan tudnam megvaltoztatni a lightbox 2 temajanak szinet? Startbol benne van 4 valaszthato szin : Dark, Dark Grey , Grey, White. Namarmost nekem a weboldal jobb kinezete miatt szuksegem lenne ha egy kek szint is bele tudnak vinni a lehetosegek koze :)Nagyon csunya az a fekete keret es az jobban nezne ki ha kek lenne :slight_smile:

Lehetseges ezt megoldani vagy nem? Elore is koszonom!

tudom ajánlani a clearbox nevű fantörpikus koppintást :slight_smile: magyar fejlesztés, de elég jól működik…

lightbox.css (sor 5)

#outerImageContainer azonosító háttérszínén változtass.

Ajánlott a Firebug használata ilyen helyzetekben. :slight_smile:

'hgrg' wrote on '2010-01-06:

tudom ajánlani a clearbox nevű fantörpikus koppintást :) magyar fejlesztés, de elég jól működik..

Rakerestem de nem talaltam meg :( D kozbe megoldottam, koszonom szepen!

mivel kerestél rá?!

http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=clearbox&meta=&btnG=Google+keresés

'codee47' wrote on '2010-01-06:

lightbox.css (sor 5)

#outerImageContainer azonosító háttérszínén változtass.

Ajánlott a Firebug használata ilyen helyzetekben. :)

Gondoltam erre csak mivel nem konyitok annyira az ijesmihez, kicsit fura volt hogy eredetileg ott csak egy 3 jegyu szam szerepel szinkodkent es ez picit zavaro volt :( Ki kellet volna probaljam :) Mostmar mukodik ahogy nekem tetszik :)

Koszonom szepen neked is a segitseget!

'hgrg' wrote on '2010-01-06:

mivel kerestél rá?!

http://www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=clearbox&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s

Szinten googlival, de rosszul irhattam be :D Na de ez eleg jol nez ki, csak nem akarom epp ennyire tulbonyolitani :)

De feljegyeztem magamnak es ha kellesz majd hasznalni fogom :)

Koszonom megegyszer a faradsagod!

Üdv!

Gondom lenne a Lightbox-szal…

Az oldalamon használom a Lightbox 2 2.0.2 plugint. Rendesen működik is, addig semmi baj, amíg ezt szeretném.

Az egyik posztban papírmakettek rajzait szeretném letölthetővé tenni, de a lightbox nem engedi.

Hiába tiltom le a poszt írásakor a lap alján, akkor is működik. Ha a Lbox menüjében kapcsolom ki, akkor

semelyik oldalon nincs, de én csak ennél az egynél szeretném tiltani.

Mi lehet a baj?

Előre is köszönet!

'hekus' wrote on '2010-01-15:

Mi lehet a baj?

Előre is köszönet!

Összezipelve tedd fel :) :)

Egyébként én azt csinálnám, hogy felvennék egy egyéni mezőt a bejegyzéshez (pl.: "dontuselightbox"), és a lightbox pluginba, avagy a sablon header.php/footer.php jában (nem tudom hol töltődik be) ellenőrizném, hogy ha ez a post_meta létezik, akkor nem töltöm be, minden egyéb esetben igen.

Ha a lightbox pluginba kell nyúlni emiatt, akkor lehet hogy nem éri meg a dolog, mivel elveszíted az 1 kattintásos telepítési lehetőséget.

Quote:

Összezipelve tedd fel :) :)

Arra gondoltam, hogy PDF-et csinálok a képekből és úgy rakom be, de itt cél a minél egyszerűbb használat, ezért tök jó lenne, ha csak simán a lightboxot kikapcsolhatnám, amit a kezelőfelületen fel is ajánl, de nem tesz meg.

Ezt a mező témát én még nem értem. (roppant kezdő vagyok)