Sziasztok.
Feltelepítettem ezt a Lightbox Gallery plugint de akár mit csinálok az istennek sem akar menni. Word Press ben még nem csináltam ilyen képnézegetőt, html weboldalon már igen de gondolom itt is valamit a head.php be be kell még írni csak nem tudom mit. utánna olvasgattam sokan írták lehet hogy a sablon miatt nem jeleníti meg de nem jöttem rá mi a hiba oka. Ehhez kérném a segítségeteket.
Köszönöm.
Itt elvileg nem kell semmit sem tenned sehova, csak a plugint telepíteni és beállítani.
jól van beállítva? (pl. Minden képre automatikusan tegye az effektet?)
Itt elvileg nem kell semmit sem tenned sehova, csak a plugint telepíteni és beállítani.
jól van beállítva? (pl. Minden képre automatikusan tegye az effektet?)
Elvileg igen hát a beállítások így néznek ki
Ott nincs kipipálva az auto hozzáadsás a második négyzetben ha jól látom.
Időnként makacskodik, ilyenkor célszerű a szkript betöltődését az élőlábba tenni.
Köszönöm. Megoldódott! 
Sziasztok, Nekem ugyan ez a probléma. Nem nyitja meg a képeket egyáltalán, olyan mintha semmi sem lenne fent. 3 fajta lightboxot próbáltam, egyikkel sem működött, be van pipálva az, hogy minden képet lekezeljen.
Itt láthatjátok mi történik ha megnyitunk egy képet:
Képek
Köszönöm a segítséget és a tippeket előre is.
Felraktam a nextgen gallery-t is és annál sem működnek a funkciók.
Annyit már sikerült kiderítenem, hogy a minify okozza ezt a gondot. A Slider, az animációk, a slideshow, MINDEN működik ha w3 cache-ban kikapcsolom a minify opciót.