Sziasztok!
Az oldalamon valamiért egyik pillanatról a másikra kimúlt a Lightbox 2. Felraktam a Lightbox 3-at, az sem működik. Kikapcsoltam minden widgetet, utána sem történt változás. Van ötletetek, hogy hol kell keresni ilyenkor a problémát. Link
Előre is köszönöm!
Nem tettél fel valamilyen plugint esetleg még? Magától nem hiszem elromlik. Nem lett esetleg frissítve valami? Én nekem mindig gond van ezzel, helyette shutter-t használom. Ez magyar nextgene esetén zár effektként van fordítva.
Nem frissítettem semmit és nemcsak a legutóbb telepített kiegészítőket kapcsoltam ki, hanem mindent, de úgysem működött. Kipróbálnám az általad említett shutter-t, de ilyen néven nem találok kiegészítőt. 
Köszönöm, hogy próbáltál segíteni!
nextgen beállításainál kell azt keresni. ott kell lennie hogy zár effekt.
Köszönöm szépen! Felraktam a nextgent, bekapcsoltam a zár effektet, de helyzetem sajnos nem sokat változott. Bár van egy sejtésem, hogy ez még nem elég… 
Újra működik!
Fogalmam sincs, hogy miért és mitől
)))
Ennyit a számítástechnika rejtelmeiről… 
Azonnal menj el fröccsözni, amíg meg nem gondolja megint magát! 
Köszi a tippet Győző! 
Egyébként azóta is előjön a probléma, de észrevettem, hogyha várok 10-20 másodpercet, akkor működik. Ha ezen az időn belül klikkelek a képekre, akkor egyszerűen csak megnyitja őket a böngésző egy új oldalon. Lehet, hogy az internet sebessége okozza? Nem tudom, mindenesetre érdekes.
Sajnos a lightbox effekttel meg kell várni amíg betölt az oldal. Ha ingyenes a szerver akkor pedig hatványozottan jön elő a probléma.
[OFF]
Látod, látod! A kocsmában csak azt kell megvárni, amíg érkezik a fröccs, aztán a töltést magad intézheted. Ha pedig ingyen akarod, akkor tényleg hatványozódni fognak a problémák.

[/OFF]